Actueel en publicaties Events Provada
11 t/m 13 juni 2024, RAI

Vanbeek op Provada

Evenementen
Nieuws
11 juni 2024

Vanbeek is standhouder op het Provada Paris Proof Plein. Onder de vleugels van de DGBC, presenteren wij, samen met andere innovatieve bedrijven, oplossingen voor de Paris Proof-gebouwde omgeving. Op ons dynamische Plein is een podium waar we dagelijks spraakmakende presentaties geven. Deze sessies zitten vol interessante inzichten en inspirerende praktijkvoorbeelden. Op dinsdag ontvangt Vanbeek de WEii-certificering voor ons monumentale, volledig Paris Proof-kantoorpand. Op woensdag en donderdag staan de lanceringen gepland van respectievelijk Jumbo Supermarkten en The Valley, die beiden grote stappen zetten om Paris Proof te worden. De lancering van The Valley is samen met VBoptimum. Mis het niet!

Informatie en tijdschema van onze presentaties:   

Vanbeek licentiehouder WEii-certificaat

Paris Proof Plein | dinsdag 11 juni | 11:15 - 11.45 uur

Veel marktpartijen maken gebruik van de Werkelijke Energie intensiteit indicator, oftewel WEii, om de energiebesparing en CO2-reductie van hun gebouwen en portefeuilles te monitoren. Een WEii-licentiehouder is aantoonbaar in staat een correcte WEii-score op te stellen en daarmee gekwalificeerd om een WEii-certificaat van een gebouw af te geven. Vanbeek is één van deze licentiehouders geworden. In deze sessie wordt stilgestaan bij het belang van een WEii-certificaat en komt een aansprekend voorbeeld aan bod: een gemeentelijk monument uit 1875. Met de inzet van diverse maatregelen en innovaties kan je ook dit vastgoed op een praktische manier Paris Proof maken. Met Martin Mooij (DGBC) en Ron Hendriks (Vanbeek).

Lancering Enermissie.nl: Jumbo Supermarkten op weg naar ParisProof (powered by ErbisOne)

Paris Proof Plein | woensdag 12 juni | 13:15 - 13:45 uur 

Tijdens dit feestelijk moment wordt de livegang van de energiemonitoring-omgeving van Jumbo Supermarkten gevierd. Als zowel eigenaar als huurder van meer dan 700 winkelpanden is het voor Jumbo noodzakelijk de energieverbruiken strak te monitoren. Via één gebruiksvriendelijk portal krijgen vastgoedpartijen, winkelondernemers, filiaalmanagers, bouwpartijen of adviseurs inzicht in het complete energiemanagement bij Jumbo. Hierdoor kunnen actief maatregelen worden genomen om het energiegebruik continue te verminderen, in lijn met de ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen van Jumbo. Het energiemanagement platform ErbisOne van Vanbeek is al jaren in gebruik door Jumbo. Voor het nieuwe portal is de data uitgebreid met vastgoedgegevens, aansluitgegevens en installatieconcepten. In de omgeving wordt de huidige stand op strategisch, tactisch en operationeel niveau weergegeven. Vanuit de route portefeuillekaart voor Jumbo krijgt de gebruiker inzicht in haar portefeuille in relatie tot de doelstellingen. Ervaar de opzet en het officiële lanceringsmoment van deze innovatieve omgeving.


Lancering Energiemonitoring en slimme 24/7 energiesturing voor The Valley Amsterdam

Paris Proof Plein | donderdag 13 juni | 13:15 - 13:45 uur

Voor het markante object The Valley is VGE Real Estate Management een samenwerking aangegaan met VBoptimum en Vanbeek, partner in energietransitie. Om het gebouw nog energie-efficiënter te maken gebruikt VBoptimum de ecoBuilding Digital Twin en gaan algoritmes 24/7 op basis van voorspellingen optimaliseren. Deze innovatieve techniek laat in de praktijk grote besparingen tot wel 30 procent zien en is daarmee een concrete stap richting Paris Proof.

Om de effecten van deze innovatie in beeld te brengen heeft Vanbeek haar energiemanagementplatform ErbisOne ingericht. Tijdens dit feestelijk moment vindt de lancering van ErbisOne plaats aan VGE REM en worden de innovaties nader toegelicht door VBoptimum en Vanbeek. Met Ron Hendriks (Vanbeek) en Frank Visscher (VBoptimum).

Meer info over Provada en het Paris Proof Plein lees je op Provada.nl en op DGBC.nl

 

Kom je bij ons langs op het Paris Proof Plein van Provada?