Contact Werken bij Monitoringsconsultant

Monitoringsconsultant

Als monitoringsconsultant zorg je samen met je collega’s voor de implementatie van onze software, zodat onze klanten optimaal grip krijgen op hun data.

 

Vanbeek is dé marktleider op het gebied van energiemanagement in de utiliteitsbouw en industrie en treedt op als partner voor bedrijven en organisaties in de energietransitie. Ons team van consultants en projectleiders maakt het dagelijks mogelijk dat opdrachtgevers grip krijgen en houden op energie en duurzaamheid. Dat doen wij door de unieke combinatie van monitoring services en consultancy. Vanbeek is onderdeel van Priva en samen dragen wij bij aan een duurzamere wereld. Het draait bij ons om een mix van data, techniek en mensen. Wil je meer weten, bekijk vooral ook even onze website of benader ons voor vragen.

Wat ga je doen?

Als monitoringsconsultant werk je individueel of in teamverband met onze softwareproducten op het gebied van energiemonitoring. De werkzaamheden betreffen de implementatie van nieuwe producten, de ondersteuning van de bestaande producten en het uitvoeren van energiemanagement werkzaamheden mét de producten. Deze projecten voeren wij uit voor diverse grote aansprekende klanten in de retail, zorg, overheid, industrie en het onderwijs.

Wie ben jij?

Je bent een echte teamplayer, maar kunt zeker ook goed zelfstandig werken. Je bent zeer accuraat, stressbestendig, klantgericht, communicatief sterk en vaardig met de Office-pakketten. Je vindt het prettig om in een dynamisch team aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Bovendien heb je een duurzame persoonlijke drive.

Als bovenstaande informatie je aanspreekt, je jezelf herkent in de gevraagde competenties en je voldoet aan onderstaande vereisten, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet:

  • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding
  • Je hebt enige jaren relevante werkervaring, maar als leergierige starter ben je ook van harte welkom
  • Je hebt goede kennis van Mircosoft Office met name Excel
  • Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend en je hebt gevoel voor cijfers.
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar
  • Het is een pré als je technisch inzicht hebt en enige kennis van databases of energiemonitoringssystemen.

Waarom Vanbeek?

Als werkgever biedt Vanbeek een prettige, open en informele werkomgeving. Bij ons werk je in een organisatie waar je met het hele bedrijf, consultancy, monitoring services, softwareontwikkeling, verkoop en bureaubeheer samen aan een hoogwaardige dienstverlening op gebied van energiemanagement. Samen werken wij met hart voor de zaak en een wezenlijk duurzaam doel aan het beste resultaat voor onze klanten.

Neem contact op voor meer informatie of een kennismaking