• Ondersteuning bij energiemonitoring door ervaren adviseurs

  • Krijg grip op uw energie

  • Volg en bewaak uw energieprestaties

Energiemonitoring is al lang geen kwestie meer van meterstanden bijhouden en periodiek reageren op de cijfers. In de huidige wereld is door de komst van slimme meters en data collectiesystemen zoveel meer waardevolle data beschikbaar. Onze energiemonitoring services met Erbis geven u grip op uw energiegebruik en kosten.

Al 35 jaar koploper

Wilt u continu inzicht in uw energiekosten, verbruik en voortgang van uw energieambities dan is een energiemonitoring systeem (EMS) essentieel in het verduurzamen van uw organisatie. Als energiemonitoring marktleider met Erbis(Online) weet Van Beek als geen ander wat er komt kijken bij de inrichting en het beheer van een volwaardig EMS. 

Van data naar informatie

De energiemarkt is dynamisch waarbij meer en meer data vanuit de gebouwen en processen beschikbaar komt. Een complex speelveld zorgt ervoor dat de keten van datacollectie en -verwerking tot betrouwbare stuurinformatie onvoldoende is geborgd binnen veel organisaties en veelal een te groot beslag op de organisatie in termen van geld en tijd legt. Deze data omzetten naar de meest essentiële stuurinformatie en aantrekkelijke visualisatie is onze kracht.

Energiemonitoring als een dienst

Meer en meer zien we de behoefte bij onze relaties naar een dienst in plaats van het beheer van een eigen systeem. Met support op locatie en een eigen databeheercentrum leveren we verschillende databeheerdiensten waarbij u kunt vertrouwen op betrouwbare stuurinformatie en zich kan richten op effectieve energie- en kostenbesparing.

Wilt u Energie Zichtbaar Maken en de resultaten volgen en bewaken. Wij helpen u graag! 

Bekijk hieronder onze energiemonitoring services.

 

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.