Nederlandse instellingen en organisaties zetten steeds meer in op duurzaamheid en energiebesparing. Integraal energiemanagement is de manier om hier op een gestructureerde en effectieve wijze mee aan de slag te gaan. Energiemonitoring loopt als een rode draad door dit proces en is van essentieel belang voor succesvol energiemanagement.

Meer data, meer inzicht

In het verleden werden meterstanden veelal met de hand opgenomen, om zo inzicht in het verbruik te krijgen. Op deze cijfers werd dan periodiek gereageerd. Vandaag de dag zijn veel gebouwen uitgerust met slimme meters en data collectiesystemen. Aan de hand van deze ontwikkelingen, kan er steeds meer waardevolle data worden opgehaald met betrekking tot het energieverbruik. In een energiedatasysteem wordt deze data vertaald naar relevante stuurinformatie, waarmee u aan de slag kunt met effectief energiemanagement en een duurzame bedrijfsvoering!

Het belang van goede data

Bij Van Beek weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om te werken met betrouwbare data. Speciaal voor onze data services hebben wij daarom het Data Management Center ingericht. Onze specialisten beheren hier dagelijks uw data. Zo wordt data gecollecteerd, gecontroleerd en gevalideerd. Zo bent u altijd verzekerd van betrouwbare informatie. Lees hier meer over het Data Management Center van Van Beek.

 

Meer dan monitoring

Energiemonitoring is uiteraard een centraal onderdeel van integraal energiemanagement, maar onze dienstverlening gaat verder dan alleen energie inzichtelijk te maken. Onze monitoring services helpt u met alles omtrent energie, duurzaamheid, data, visualisatie en nog veel meer. Onze experts hebben ervaring met een grote diversiteit aan klanten en omgevingen. Veel van onze klanten, waaronder veel grote organisaties met bekende namen, werken al jaren samen met Van Beek. Van Beek is uw betrouwbare partner voor elk energievraagstuk!

  • Reduceer energieverbruik, kosten & CO₂ uitstoot

  • Optimaliseer uw duurzame bedrijfsvoering

  • Verbeter het functioneren van installaties

  • Voldoe aan wet- en regelgeving

Van Beek: Specialist in energiedata

Met Erbis bracht Van Beek in 1989 een van de eerste energiemonitoringssystemen op de markt. Jarenlang maakten bedrijven hier gebruik van. En nog steeds! Door een groeiende vraag naar online dienstverlening én ontzorging, bracht Van Beek in 2008 ErbisOnline uit. Een revolutionair systeem dat de markt veranderde. Tien jaar later kwam Van Beek wederom met een nieuwe dienst, namelijk: de EBS-Tool. Naast het voortdurend verbeteren van haar systemen, heeft Van Beek de opgebouwde kennis van de afgelopen 30 jaar samengebracht in één krachtig platform, genaamd ErbisOne: hét Energiemanagement dataplatform van Nederland. Onderstaand vindt u de huidige Energiedata Services van Van Beek. Bekijk de diensten om meer te weten komen, of neem direct contact met ons op!

HET INTEGRAAL ENERGIEMANAGEMENT MAGAZINE

Integraal energiemanagement is dé aanpak voor een succesvolle energietransitie! Lees in dit magazine waarom en laat u inspireren door aansprekende praktijkvoorbeelden van deze aanpak.

 

VRAAG AAN

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.