• Duurzaamheid en energie in beeld

  • Via een editor op elk beeldscherm

  • Bijdrage aan BREEAM scores

Energie zichtbaar

Heeft u als duurzame Gemeente of organisatie energieambities die u wilt delen met uw publiek en medewerkers? Met de ErbisTV Energiedisplay presenteert u op elk tv-scherm of tablet informatie gekoppeld aan near-real-time data.

Op deze manier laat u zien waar u staat met uw projecten, hoeveel energie of CO2 reductie gerealiseerd is, maar ook aanvullende informatie zoals newsfeeds, ov-informatie of actuele file- en weerberichten. Kortom de ErbisTV is breed toepasbaar voor iedere organisatie.

Eén editor

Met de online editor bewerkt en maakt u de pagina’s. Met eenvoudig slepen van building blocks bepaalt u wat u wilt laten zien. Indien gewenst ontwerpen wij met behulp van een designer een op-maat presentatie in uw eigen huisstijl. Als uw presentatie gereed is publiceert u deze met een druk op de knop of wisselt u de presentaties.

ErbisTV monitor met editor functies

Eenvoudig installeren

Alles wat u nodig heeft is een TV scherm met een aangesloten Google Chromecast met internet. Na installatie van de editor App stellen wij de verbinding open en gaat u aan de slag. Méér dan 30 organisaties gingen u voor.
ErbisTV energiedisplay

ErbisOnline inbegrepen

Als ErbisTV gebruiker beschikt u tevens over ErbisOnline. Of andersom als u reeds een ErbisOnline abonnement heeft is het eenvoudig uit te breiden met ErbisTV. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. 

BREEAM

De ErbisTV draagt bij aan de score waardering bij BREEAM nieuwbouw en BREEAM In-Use. Neem contact op met onze experts om deze score af te stemmen.

Demo aanvragen

Bent u geïnteresseerd in een demo van ErbisTV of heeft u vragen over onze dienstverlening? Maak een vrijblijvende afspraak voor een demonstratie via onze Support afdeling.

Specificaties

Erbis TV website

Erbis TV productblad (pdf)

 

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.