• Meer snelheid

  • Hoge beveiliging

  • Minder zorgen

Erbis is bij veel klanten geïnstalleerd op een PC of een server. De laatste tijd gaan steeds meer klanten over op hosting van Erbis op één van de servers van Van Beek.

Wat houdt hosting precies in?


Hosting betekent dat uw huidige Erbis-applicatie wordt geïnstalleerd op één van de servers van Van Beek in het datacentrum. U kunt inloggen op deze server via een remote-desktop-verbinding (RDP-verbinding): via deze weg (via internet) heeft u vanaf uw eigen PC of laptop toegang tot de Erbis-applicatie op de server. U kunt vervolgens alle werkzaamheden in Erbis uitvoeren zoals u gewend bent. U werkt niet meer 'lokaal' op uw eigen netwerk, maar 'op afstand' via internet op een server van Van Beek. Een bijkomend voordeel is dat u via het internet op elk gewenst moment en vanaf elke mogelijke locatie toegang heeft tot uw Erbis-applicatie. De veiligheid van het dataverkeer is gegarandeerd door het gebruik van moderne encryptie-technologie.

Gemak en veiligheid


Wanneer u ervoor kiest de hosting van Erbis onder te brengen bij Van Beek kiest u voor gemak: Van Beek zorgt voor alle hardware en infrastructuur. Daarnaast zijn er vele voordelen op het gebied van continuïteit, beveiliging, performance en onderhoudbaarheid:

  • Het datacentrum waar Van Beek gebruik van maakt kan een hoog niveau van beveiliging en continuïteit garanderen. Brandpreventie en inbraakbeveiliging zijn uitmuntend geregeld. Op het gebied van continuïteit zijn de internettoegang, (nood)stroomvoorziening en koeling perfect georganiseerd.
  • Bij alle onderdelen die bandbreedte vragen, is uitgegaan van een Fair Use Policy (FUP). Fair Use Policy houdt in dat er geen limiet wordt gesteld op dataverkeer en opslagruimte.
  • Hardware reparatie gebeurt binnen 4 uur ter plaatse.
  • Updates van het operating system en andere aanverwante software worden door Van Beek uitgevoerd. Op verzoek kan Van Beek ook de Erbis updates verzorgen.
  • Back up van de servers wordt dagelijks verzorgd.
  • Support op werkdagen van 09:00 uur t/m 17:00.
  • In de eigen organisatie kan worden volstaan met een simpele desktop-PC-opstelling met internettoegang.
  • Systeembeheerders van de organisatie hebben geen omkijken meer naar de servers waar Erbis op draait.

Al onze hosting voorwaarden staan in dit document.

Rapportages op internet


Van Beek zorgt ervoor dat WebVision of een maatwerkwebsite gekoppeld is aan Erbis. Van Beek vraagt een domeinnaam voor u aan en zorgt desgewenst voor een beveiligde verbinding (https). Door Erbis te hosten bij Van Beek is de performance (de snelheid en continuïteit) van WebVision bij intensief gebruik gegarandeerd.

Als u Erbis host bij Van Beek, dan is de ErbisTV hier eenvoudig aan te koppelen. ErbisTV is een energiedisplay waarop u uw energie-ambities in beeld brengt.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.