Energie management systemen zijn de afgelopen jaren functioneel steeds meer uitgebreid. Ook het nieuwe Van Beek dataplatform ErbisOne biedt een zeer breed aanbod aan oplossingen voor efficiënt energie management. De ontwikkelaars van ErbisOne hebben heel goed gekeken naar het primaire doel: inzicht krijgen in energiestromen. Gebruiksvriendelijkheid, snelheid en flexibiliteit stond altijd centraal in de ontwikkeling van het platform. Met als resultaat een aantal slimme oplossingen voor het inzichtelijk maken van uw energiestromen.

  • Basismonitoring

  • Rapportages

  • Benchmarking

Basismonitoring

Met basismonitoring krijgt u een overzichtelijk weergave van uw energieverbruik. Alle soorten energiestromen kunnen hierin worden meegenomen. Denk hierbij aan gas, elektra, warmte, water etc. Deze verbruiken kunt u voor uw gehele organisatie bekijken, maar ook per gebouw(deel). Naast het verbruik, krijgt u standaard ook inzicht in de CO₂ uitstoot van uw organisatie. Bovendien wordt uw verbruik vergeleken met het voorgaande jaar. Zo wordt het voor u inzichtelijk, of er een stijgende of dalende lijn is in uw verbruik.

Rapportages

Met ErbisOne kunt u kiezen tussen standaardrapportages en rapportages op maat. Met de standaardrapportages krijgt u de mogelijkheid om aan de hand van verschillende variabelen te rapporteren op organisatie- en gebouwniveau. Volstaat dit niet? Dan kiest u voor rapportages op maat. U heeft dan de vrijheid om in een rapportage elke mogelijke variabele met elkaar koppelen. Hierbij kiest u zelf de omvang, interval en variabelen.

Benchmarking

Heeft uw organisatie meer dan één gebouw? Dan is het logisch dat u gebouwprestaties met elkaar wilt vergelijken. Zo wordt het namelijk in één oogopslag duidelijk welke gebouwen goed presteren op het gebied van energie en duurzaamheid én welke gebouwen extra aandacht vragen. Met deze kennis kunt u vervolgens gericht acties ondernemen per gebouw of gebouwdeel. Met de benchmark in ErbisOne vergelijkt u gebouwen niet alleen op basis van elektriciteit- en gasverbruik, maar op alle mogelijke energiestromen.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.