In gebouwen zijn steeds meer verschillende soorten energie installaties te vinden, zoals klimaatinstallaties, zonnepanelen, WKO-installaties et cetera. ErbisOne biedt mooie oplossingen die u helpen bij het optimaliseren van uw installaties. Oplossingen waarmee u inzicht krijgt in het functioneren en presteren van de installaties. Zo gaat u uw installaties beter inregelen en weet u voortaan ook wat de installatie precies oplevert. Met ErbisOne kunt u verschillende installaties inzichtelijk maken en op elkaar afstemmen. Ontdek de oplossing die aansluit op uw installatie(s).

  • Installation performance

  • zonPV dashboard

  • WKO dashboard

Inzicht in klimaatinstallaties

Een goed functionerende klimaatinstallatie leidt tot een lager energieverbruik, een beter binnenklimaat, minder storingen en bovenal: tevreden gebruikers. Helaas blijkt uit de praktijk dat veel klimaatinstallaties niet optimaal werken. Om deze reden biedt Van Beek u BI Metrics, een door Priva ontwikkelde service, die u inzicht geeft in uw (klimaat)installaties. Door BI Metrics te koppelen aan uw installaties, krijgt u inzicht in het functioneren en presteren van de installaties. Zo legt de software vast hoe de energie wordt verdeeld in uw gebouw én of dit op een efficiënte wijze gebeurt. Wilt u meer weten over BI Metrics? Kijkt u dan eens op de website van Priva

Inzicht in zonnepanelen

Steeds meer organisaties plaatsen zonnepanelen en wekken zo zelf duurzame energie op. Wanneer uw organisatie hiervan gebruik maakt, is het goed om te weten wat dit oplevert. Hiervoor biedt ErbisOne het ZonPV dashboard. Hierbij wordt data uit uw zonnepanelen vertaald naar informatie over het rendement, de opbrengst en CO₂ reductie van uw organisatie. Zo wordt het voor u inzichtelijk wat uw zonnepalen opleveren in zowel duurzaamheid als kostenbesparing.

Inzicht in uw WKO

Organisaties die het hoogst mogelijke rendement willen halen uit hun warmte-koudeopslag, kiezen het ErbisOne WKO dashboard. Met het WKO dashboard gaat u uw WKO installatie continu monitoren en ziet u in één oogopslag hoe efficiënt uw WKO te werk gaat middels de Seasonal Performance Factor (SPF). Daarnaast geeft het dashboard aan in hoeverre uw WKO in balans is. En doordat u inzicht heeft in het rendement, wordt u ook in staat gesteld om uw WKO nog beter in te regelen.

Om rendement te halen uit een WKO is het belangrijk dat het systeem goed functioneert en juist dat gaat in te veel gevallen nog fout. Het WKO dashboard legt de pleister op de zere plek. Om dit te voorkomen is het verstandig om een WKO installatie continu te monitoren. Met het WKO dashboard gaat u voor het beste resultaat.

Energiemonitoring Erbis

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.