Kostenbesparing is nog altijd een belangrijke driver om te starten met energiemonitoring. In de ontwikkeling van ErbisOne zijn een aantal bestaande financiële functionaliteiten sterk verbeterd om u goed bij te staan bij het financiële aspect van energie.

  • Doorbelasting

  • Factuurcontrole

Kostendoorbelasting

Door kostendoorbelasting toe te voegen aan uw ErbisOne platform, wordt het energieverbruik van uw organisatie transparant. Op basis van betrouwbare data – verkregen en verwerkt door ErbisOne – kunnen de energiekosten per gebouw(deel) worden vastgesteld. Dit geeft uw organisatie de mogelijkheid tot kostendoorbelasting, wat tevens een goede aansporing is tot het realiseren van besparingen.

Factuurcontrole

Factuurcontrole is een belangrijke taak binnen het financiële beheer van energiemanagement. Maandelijkse ontvangt uw organisatie een factuur van de energieleverancier. Door deze facturen te controleren op de belangrijkste factuurcomponenten, houdt u grip op uw financiën. De afwijkingen in facturen worden geregistreerd en wanneer een factuur fouten bevat, wordt dit nader onderzocht door één van onze experts. Hoofdzakelijk wordt er gecontroleerd of u betaalt voor wat u daadwerkelijk heeft afgenomen. Daarnaast wordt er gekeken of de aansluitingen, de periode en de ontvanger op de factuur correct zijn.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.