Goed functionerende klimaatinstallaties leiden tot een lager energiegebruik, een beter binnenklimaat, minder storingen en tevreden gebruikers. Helaas blijkt uit de praktijk dat veel klimaatinstallaties bij een groot deel van de Nederlandse gebouwen niet optimaal werken. De installaties zijn bovendien in de loop der jaren steeds complexer geworden.

Met BI Metrics grip op de installatie performance van uw klimaatinstallatie

Met behulp van BI Metrics krijgt u inzicht in de prestaties van uw installaties en heeft u grip op dit proces. BI Metrics legt haarfijn vast hoe de installaties presteren, hoe de energie wordt verdeeld én of dit op een efficiënte wijze gebeurt. Via een dashboard heeft u direct inzicht in de resultaten. Van Beek heeft kennis van BI Metrics en onze adviseurs helpen u graag bij het verbeteren en controleren van uw klimaatinstallaties.

Meer informatie over de installatie performance monitoring met BI Metrics vindt u op de website van ons zusterbedrijf Priva.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.