Om goed aan de slag te gaan met succesvol energiemanagement, is het van belang dat uw energie informatie op een juiste en begrijpelijke wijze wordt gevisualiseerd. Dit betekent dat u op een overzichtelijke en gemakkelijke wijze inzicht heeft en inzicht biedt in de energiestromen van uw gebouwen. ErbisOne biedt verschillende visualisatie mogelijkheden. Ontdek de visualisatie mogelijkheid die past bij uw organisatie!

  • ErbisOne portal

  • Maatwerk dashboard

  • Energie display

ErbisOne portal

ErbisOne portal biedt uitgebreide mogelijkheden om energiegegevens in de basis weer te geven. Binnen deze portal vindt u al uw oplossingen die op een gebruiksvriendelijke én overzichtelijke wijze worden getoond. Tevens maakt u in de portal eenvoudig rapportages, wijzigt u gemakkelijk uw gegevens én wordt u door het DMC op de hoogte gehouden van uw datakwaliteit. Daarnaast vindt u in de portal tal van andere extra’s die u helpen bij succesvol energiemanagement.

De ErbisOne portal is webbased; u heeft altijd en overal toegang tot uw energiegegevens.

Maatwerk dashboards

De ErbisOne portal biedt al heel veel mogelijkheden op het gebied van visualisatie. Voor organisaties die behoefte hebben aan meer, zijn de Maatwerk dashboards van ErbisOne de uitkomst. Hiermee kan een organisatie geheel naar wens een dashboard laten ontwikkelen die aansluit bij de gegevens die u wilt visualiseren. De dashboards zijn in te richten in uw eigen huisstijl met uw eigen informatie. De maatwerk dashboards worden ontworpen en ontwikkeld door de designers van Van Beek. Zij hebben jarenlange ervaring met het vertalen van complexe informatie naar overzichtelijke weergaven.

Energie display

Door de energy display te koppelen aan het ErbisOne platform, presenteert u uw duurzame ambities en -prestaties op displays (beeldschermen) in uw gebouw(en). U kunt laten zien hoeveel energie er bespaard is, hoeveel CO₂ er gereduceerd is, hoeveel uw zonnepanelen hebben opgewekt en nog veel meer. Tevens kunt u op het scherm ook aanvullende informatie tonen, zoals: newsfeeds, verkeersinformatie, weerberichten etc. En door OV reisinformatie te delen op uw energiedisplay, verhoogt u tevens uw BREEAM score. Met de online editor kunt u zelf uw display inrichten. Heeft u liever een maatwerk presentatie in uw eigen huisstijl? Dan helpen onze designers u graag!

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.