• Besteedt uw energiemanagement uit

  • Wij houden grip op uw energie

  • Goedkoper dan zelf organiseren

Geen tijd voor energiezaken? 

Ontbreekt het uw organisatie voor een (on)bepaalde periode aan een energie coördinator/energiemanager die de energieambities verwezenlijkt? Van Beek heeft diverse specialisten in huis die de rol van energie coördinator zowel binnen uw organisatie als op afstand kunnen vervullen. Dit kan op basis van een interim periode waarin de bestaande functie tijdelijk wordt vervangen, maar ook voor een langdurige periode waarbij uw eigen energie coördinator wordt ondersteund met specifieke kennis om uw organisatie grip op energie te geven.

Voor wie?

Zowel voor grote energie-intensieve organisaties met een complexe energievoorziening als voor organisaties met vele locaties hebben we de juiste specialisten in huis. De brug tussen organisatie en techniek is hierin onontbeerlijk om daadwerkelijke besparingen te bereiken en gewenste acties door te voeren.

Organisaties waarvoor Van Beek ondersteuning bij, of invulling geeft aan energie management zijn onder andere:

Logos interim energiecoordinator

Het werkt het?

Vanaf het moment dat de Van Beek energie coördinator bij u start heeft u per direct de beschikking over de verschillende kennisgebieden en disciplines benodigd om grip te houden op energie:

  • Energietechniek
  • Wet en regelgeving
  • Organisatie

Ons doel is om uw organisatie te ontzorgen rondom het thema energie, zodat u focus kunt blijven geven aan uw bedrijfsvoering.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd? Graag informeren wij u over de mogelijkheden.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.