Informatie wettelijk verplichte EBS en EMS 2018

energiebesparing in gebouwen EBS en EMS

Vanaf 1 januari 2018 is het toepassen van een EBS of een EMS voor veel sectoren een wettelijk verplichte maatregel. Een EBS of EMS helpt organisaties om energie te besparen en maakt dit aantoonbaar voor het bevoegd gezag (handhaver / toezichthouder). Van Beek is pionier in integraal energiemanagement en deelt graag haar kennis op het gebied van EBS en EMS (energiemonitoring en energiemanagement) met de markt.

EMS-magazine aanvragen bij communications@vanbeek.com
  • Aanvragen gratis EMS magazine (zie onderaan deze pagina)

  • EBS workshop (datum binnenkort bekend!) Tijdens het EMS seminar is door RVO aan het publiek gevraagd wat men nodig heeft om aan de slag te gaan met EBS. Hierbij is het volgen van een hands-on EBS / EMS workshop genoemd. Heeft u interesse in een EBS workshop? De datum is nu nog niet bekend, maar u kunt zich wel alvast als geïnteresseerde aanmelden via communications@vanbeek.com. Zodra er dan nieuws is over de workshop, wordt u op de hoogte gebracht.

Aanvragen gratis EMS magazine

In het EMS magazine wordt uitgelegd wat een EMS en een EBS zijn? U leert wat de wettelijke verplichting inhoudt en leert wat een goed EMS is. Laat u inspireren door de vele praktijkvoorbeelden, waarin u leert u hoe andere (bekende) organisaties met succes een EMS inzetten.

Wilt u een papieren exemplaar van het magazine ontvangen, vergeet dan niet uw adresgegevens in te vullen. 

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.