Gratis EMS magazine aanvragen

EMS magazine

Magazine vol informatie over energiemanagementsystemen. Met uitleg van de termen EMS / EBS, alles over de wettelijke verplichting, tips en praktijkvoorbeelden.

Vanaf 1 januari 2018 is een energiemanagementsysteem (EMS), voor veel sectoren een wettelijk verplichte maatregel. Een EMS helpt organisaties om energie te besparen en maakt dit aantoonbaar voor het bevoegd gezag (handhaver / toezichthouder).

Van Beek heeft, als pionier in integraal energiemanagement, dit unieke EMS-magazine samengesteld. Dit gratis magazine is aan te vragen door het onderstaande formulier in te vullen.

EMS-magazine aanvragen bij communications@vanbeek.com

Alles leren over energiemanagementsystemen?

In het magazine vindt u uitleg over wat een EMS en een EBS zijn? U leert wat de wettelijke verplichting inhoudt en krijgt tips over wat een goed EMS is. Laat u inspireren door  de vele praktijkvoorbeelden, waarin u leert u hoe andere (bekende) organisaties met succes een EMS inzetten.

Wilt u een papieren exemplaar van het magazine ontvangen, vergeet dan niet uw adresgegevens in te vullen.

Lees hier ons privacybeleid

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.