Gratis EMS magazine aanvragen

EMS magazine - zorg

Magazine vol informatie over energiemanagementsystemen. Met uitleg van de termen EMS / EBS, alles over de wettelijke verplichting, tips en praktijkvoorbeelden.

Vanaf 1 januari 2018 is een Energie Management Systeem (EMS) voor veel sectoren een wettelijk verplichte maatregel. Binnen de zorgsector is een EMS al langer verplicht. Een EMS helpt zorginstellingen en ziekenhuizen om energie te besparen en zorgt dat de besparingen daarnaast aantoonbaar zijn voor het bevoegd gezag (handhaver / toezichthouder).

Van Beek helpt veel klanten uit de zorgsector met het krijgen van 'Grip op energie' en het realiseren van structurele kostenbesparing door energiereductie. Als pionier in integraal energiemanagement, heeft Van Beek dit unieke EMS-magazine samengesteld. Dit gratis magazine is aan te vragen door het onderstaande formulier in te vullen.

Magazine energie management systemen voor zorgsector

Alles leren over energiemanagementsystemen?

In het magazine vindt u uitleg van de termen EMS en EBS. U leert wat de wettelijke verplichting inhoudt en krijgt tips over wat een goed EMS is en voor u kan doen. Laat u zeker ook inspireren door  de vele praktijkvoorbeelden, waarin u leert u hoe andere (bekende) organisaties met succes een EMS inzetten.
Wilt u een papieren exemplaar van het magazine ontvangen, vergeet dan niet uw adresgegevens ook in te vullen.

Lees hier ons privacybeleid

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.