EMS inloopochtend Van Beek 13 maart

Elke 2de dinsdag van de maand: Koffieochtend energie management systemen EMS

Elke tweede dinsdag van de maand bent u welkom bij Van Beek om vrijblijvend kennis te maken met EMS (energiemanagementsystemen). De eerstvolgende inloopochtend is op 13 maart 2018 van 10:00 - 12:30 uur. De volgende inloopochtend in 2018 na 13 maart is op 10 april.

woensdag 22 november 2017

Meld u aan via communications@vanbeek.com.

Van Beek is gestart met deze EMS inloopochtenden om u meer te leren over het succesvol inzetten van energiemanagement en energiemonitoring. Elke 2de dinsdag van de maand organiseren wij deze inloopochtend. 

Elke 2de dinsdag van de maand: Koffieochtend energie management systemen EMS
 Waarom Van Beek EMS inloopochtenden organiseert

Steeds meer organisaties worden wettelijk verplicht om een EMS, een energiemanagementsysteem, in te zetten om inzicht te bieden in het energieverbruik en aantoonbaar energiebesparing te realiseren.

In het kader van de intensivering van het Energieakkoord wordt EMS per 1 januari 2018 opgenomen in de erkende maatregelenlijst. Een EMS laat direct zien waar en hoe door een betere afstelling energiebesparing mogelijk is.

Een groot aantal klimaatinstallaties in bestaande gebouwen zijn nu nog niet goed ingesteld. Hier ligt een mooie kans om fors te besparen. Met behulp van een Energie registratie- en Bewaking Systeem (EBS), een onderdeel van een EMS, is het eenvoudig om concrete acties uit te voeren die leiden tot energie- en kostenbesparingen.

Voor wie geldt de verplichte EMS /EBS? Wat betekent deze verplichting voor uw organisatie? Hoe haalt u het maximale uit een EMS/EBS? Van Beek helpt u graag om met succes een EMS in te zetten.

Voor wie is de EMS inloopochtend interessant?

Voor organisaties die binnenkort te maken krijgen met de verplichte EMS/EBS. Voor organisaties die het maximale willen halen uit hun EMS en stappen willen maken op het gebied van duurzaamheid. Organisaties die willen starten met EMS. Organisaties die willen weten hoe andere organisaties met succes EMS hebben toegepast. 

U bent van harte welkom! Onze consultant ontvangt u graag tijdens de EMS inloopochtend.

Aanmelden

Meld u aan via communications@vanbeek.com.

Locatie: Van Beek kantoor

Event properties

Datum

dinsdag 13 maart 2018 10:00 - dinsdag 13 maart 2018 12:30

Locatie

Van Beek kantoor; Utrechtsestraat 59 Arnhem - Nederland

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.