Elke 2de dinsdag van de maand: Koffieochtend energie management systemen EMS

EMS inloopochtend Van Beek 12 februari

Op dinsdag 12 februari 2019 bent u weer welkom bij Van Beek om vrijblijvend kennis te maken met energiemonitoring en energiemanagement.

Om energieverspilling in het bedrijfsleven te stoppen, heeft de overheid een EBS (een Energieregistratie en Bewakingsysteem) vanaf 2018 laten opnemen op de erkende maatregelenlijst (EML). Een EBS laat direct zien waar en hoe door een betere regeling van de klimaatinstallatie energiebesparing mogelijk is. Een EBS helpt bedrijven effectief te voldoen aan de Wet milieubeheer (Wm). 

Voor welke sectoren en instellingen is een EBS verplicht? Wat betekent deze verplichting voor uw organisatie? Wat kunt u doen met een EBS? Hoe haalt u het maximale uit een EBS of EMS? 

Van Beek helpt u graag om met succes te starten met een EBS of een EMS. Of om meer te halen uit deze systemen. Tijdens de inloopochtenden kunt u in een informele sfeer vrijblijvend laten informeren.  

U bent van harte welkom! Onze adviseur ontvangt u graag tijdens de inloopochtend.

Aanmelden via communications@vanbeek.com. Geef  s.v.p. duidelijk aan voor welke inloopochtend u zich aanmeld. 

Elke 2de dinsdag van de maand: Koffieochtend energie management systemen EMS

Event properties

Datum

dinsdag 12 februari 2019 10:00 - dinsdag 12 februari 2019 12:30

Locatie

Van Beek kantoor; Utrechtsestraat 59 Arnhem - Nederland

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.