Elke 2de dinsdag van de maand: Koffieochtend energie management systemen EMS

EMS inloopochtend Van Beek 18 september

Op 18 september bent u weer welkom bij Van Beek om vrijblijvend kennis te maken met energiemonitoring (EBS) en energiemanagement (EMS).

Om energieverspilling in het bedrijfsleven te stoppen, heeft de overheid een EBS (een Energieregistratie en Bewakingsysteem) vanaf 2018 laten opnemen op de erkende maatregelenlijst (EML). Een EBS laat direct zien waar en hoe door een betere regeling van de klimaatinstallatie energiebesparing mogelijk is. Een EBS helpt bedrijven effectief te voldoen aan de Wet milieubeheer (Wm). 

Voor welke sectoren en instellingen is een EBS verplicht? Wat betekent deze verplichting voor uw organisatie? Wat kunt u doen met een EBS? Hoe haalt u het maximale uit een EBS of EMS? 

Van Beek helpt u graag om met succes te starten met een EBS of een EMS. Of om meer te halen uit deze systemen. Tijdens de inloopochtenden kunt u in een informele sfeer vrijblijvend laten informeren.  

Let op! In september zal eenmalig de inloopochtend worden verplaatst naar de derde dinsdag van september, op 18 september. Reden hiervoor is dat Van Beek op 12 september een EBS workshop organiseert in samenwerking met RVO.nl. 

U bent van harte welkom! Onze adviseur ontvangt u graag tijdens de inloopochtend.

Aanmelden via communications@vanbeek.com. Geef  s.v.p. duidelijk aan voor welke inloopochtend u zich aanmeld. 

Elke 2de dinsdag van de maand: Koffieochtend energie management systemen EMS

Event properties

Datum

dinsdag 18 september 2018 10:00 - dinsdag 18 september 2018 12:30

Locatie

Van Beek kantoor; Utrechtsestraat 59 Arnhem - Nederland

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.