Terugkijken 'Manage uw eigen energietransitie' webinar 1 - 2 november 2021

Ontdek wat de energietransitie voor uw organisatie betekent en leer hoe u dit als organisatie proactief kunt aanpakken. 

Webinar 1. De uitdagingen en de belangen (verlopen; replay beschikbaar)

Integraal energiemanagement webinar deel 1

In het eerste webinar wordt u concreet inzicht geboden in de uitdaging waar we voor staan als maatschappij. Welke dilemma’s en multidisciplinaire aanpak is hier benodigd om de uitdaging aan te gaan. Vervolgens wordt dit in het webinar vertaald naar de uitdaging binnen uw organisatie en krijgt u inzicht in de verschillende belangen van de stakeholders in uw organisatie.

Presentatie: Pieter Metz en Ron Hendriks
Kosten: gratis

Inschrijven: Vraag hier een replaylink aan voor webinar 1

Over Van Beek 

Van Beek is partner in de energietransitie voor organisaties. Onze kennis is gebaseerd op jarenlange en brede ervaring op het gebied van integraal energiemanagement binnen grote organisaties, zoals de industrie, de zorg, het onderwijs (universiteiten en hogescholen), retail, overheid en dienstverlening. Met deze gratis kennissessies (webinars) willen wij zo veel mogelijk organisaties inspireren hoe zij de energietransitie proactief kunnen aanpakken. Leer van de praktijkvoorbeelden!

Inschrijven voor de hele webinarserie?
Dit is deel 1 van de webinarserie 'Manage uw eigen energietransitie'. Indien u zich wilt inschrijven voor de hele webinarserie, kunt u uw gegevens (naam, mailadres, bedrijfsnaam en telefoonnummer) mailen naar communications@vanbeek.com; wij verzorgen dan uw inschrijving voor de hele serie. 

 

 

 

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.