Terugkijken 'Manage uw eigen energietransitie' webinar 2 - 23 november 2021

Ontdek wat de energietransitie voor uw organisatie betekent en leer hoe u dit als organisatie proactief kunt aanpakken. 

Webinar 2. De routekaart (replay is beschikbaar)

23 november 2021 van 14-15 gratis webinar 'Manage uw eigen energietransitie' deel 2 over de routekaart

Het tweede webinar neemt u mee in het concreet opstellen van uw eigen routekaart. De routekaart is uw meerjarenplan voor het realiseren van uw CO2-reductie doelstelling. Welke stappen moeten wanneer worden gezet om de ambitie te realiseren? Hoe houdt u grip? Hoe zorgt u ervoor dat de kosten beheersbaar blijven?  

Spreker: Erik Deliege en Pieter Metz

Datum en tijd: 23 november 2021 replay is beschikbaar

Replaylink aanvragen: klik hier

Over Van Beek 

Van Beek is partner in de energietransitie voor organisaties. Onze kennis is gebaseerd op jarenlange en brede ervaring op het gebied van integraal energiemanagement binnen grote organisaties, zoals de industrie, de zorg, het onderwijs (universiteiten en hogescholen), retail, overheid en dienstverlening. Met deze gratis kennissessies (webinars) willen wij zo veel mogelijk organisaties inspireren hoe zij de energietransitie proactief kunnen aanpakken. Leer van de praktijkvoorbeelden!

Inschrijven voor de hele webinarserie?
Dit is deel 2 van de webinarserie 'Manage uw eigen energietransitie'. Deel 3 wordt op 14 december live uitgezonden; klik hier voor inschrijven. Indien u zich wilt inschrijven voor de hele webinarserie, kunt u uw gegevens (naam, mailadres, bedrijfsnaam en telefoonnummer) mailen naar communications@vanbeek.com; wij verzorgen dan uw inschrijving voor de hele serie. U ontvangt dan ook de replaylink om webinar 1 terug te kijken.  

 

 

 

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.