Terugkijken 'Manage uw eigen energietransitie' webinar 4 - 11 januari 2022

Ontdek wat de energietransitie voor uw organisatie betekent en leer hoe u dit als organisatie proactief kunt aanpakken.

Webinar 4. Energiemanagementsysteem het kloppend hart van uw energietransitie (verlopen, replay is beschikbaar)

manage uw eigen energiertransitie webinarserie

Inzicht in uw eigen data is noodzakelijk om goede keuzes te kunnen maken. Alle beschikbare data vormt de bron voor de informatie rondom besparing, inzicht, wet- en regelgeving en uw eigen routekaart. Managementinformatie op grond waarvan de directie het inzicht heeft om te sturen op de gestelde doelen.

Inzicht waarmee:

  • kan worden bijgestuurd indien de ambitie niet gehaald wordt;
  • kan worden aangetoond aan de verschillende stakeholders dat de organisatie op de goede weg ligt (oa. klanten, bevoegd gezag, medewerkers, investeerders)
  • die noodzakelijk is om de business case van investeringen te onderbouwen;
  • De financiële impact van de energiekosten beheersbaar wordt;
  • Op technisch gebied de juiste keuzes te maken bij het verduurzamen van de organisatie

Sprekers: Youri Lucassen en Pieter Metz

Vraag hier uw replay-link aan.

Over Van Beek 

Van Beek is partner in de energietransitie voor organisaties. Onze kennis is gebaseerd op jarenlange en brede ervaring op het gebied van integraal energiemanagement binnen grote organisaties, zoals de industrie, de zorg, het onderwijs (universiteiten en hogescholen), retail, overheid en dienstverlening. Met deze gratis kennissessies (webinars) willen wij zo veel mogelijk organisaties inspireren hoe zij de energietransitie proactief kunnen aanpakken. Leer van de praktijkvoorbeelden!

Inschrijven voor de hele webinarserie?
Dit is deel 4 van de webinarserie 'Manage uw eigen energietransitie'. Indien u zich wilt inschrijven voor de hele webinarserie, kunt u uw gegevens (naam, mailadres, bedrijfsnaam en telefoonnummer) mailen naar communications@vanbeek.com; wij verzorgen dan uw inschrijving voor de hele serie. U ontvangt dan ook de replaylinkjes om webinar 1 t/m 3 terug te kijken.  

 

 

 

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.