Ontdek wat de energietransitie voor uw organisatie betekent en leer hoe u dit als organisatie proactief kunt aanpakken.

Webinar 5. Energiemanagement & de energiemanager

Manage uw eigen energietransitie webinars

Het opzetten van een structureel integraal energiebeleid en deze op een juiste wijze inbedden in uw organisatie is één van de pijlers op weg naar een succesvolle energietransitie.
De energiecoördinator is degene die binnen uw organisatie het overzicht heeft over de relevante aspecten van energie. Degene zit hiermee ook aan het stuur van uw energietransitie. In dit webinar geven we inzicht in de rol en verantwoordelijkheden van de energiecoördinator of energiemanager, waarbij verschillende praktijkvoorbeelden aan bod komen. Met tips en tricks die u als energiecoördinator helpen de energietransitie te versnellen.

Sprekers: Ruud Gelten en Pieter Metz

Wanneer: Dinsdag 8 februari 2022 - 14.00 - 15.00

Meld u hier aan voor webinar 5.

Over Van Beek 

Van Beek is partner in de energietransitie voor organisaties. Onze kennis is gebaseerd op jarenlange en brede ervaring op het gebied van integraal energiemanagement binnen grote organisaties, zoals de industrie, de zorg, het onderwijs (universiteiten en hogescholen), retail, overheid en dienstverlening. Met deze gratis kennissessies (webinars) willen wij zo veel mogelijk organisaties inspireren hoe zij de energietransitie proactief kunnen aanpakken. Leer van de praktijkvoorbeelden!

Inschrijven voor de hele webinarserie?
Dit is deel 5 van de webinarserie 'Manage uw eigen energietransitie'. Indien u zich wilt inschrijven voor de hele webinarserie, kunt u uw gegevens (naam, mailadres, bedrijfsnaam en telefoonnummer) mailen naar communications@vanbeek.com; wij verzorgen dan uw inschrijving voor de hele serie. U ontvangt dan ook de replaylinkjes om webinar 1 t/m 4 terug te kijken.  

 

 

 

Belangrijke informatie

Datum

dinsdag 8 februari 2022 02:00 - dinsdag 8 februari 2022 03:00

Locatie

live webinar Arnhem - Nederland

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.