24 mei - Nationale Dag voor Duurzaamheid in het Hoger Onderwijs

De Nationale dag voor duurzaamheid in het hoger onderwijs is hét podium voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van groene ICT en duurzaamheid in hoger onderwijs en onderzoek in Nederland. Tijdens dit evenement wordt de SustainaBul van Studenten Voor Morgen bekendgemaakt. Het thema van 2019 is ‘Voed de toekomst’.

woensdag 17 april 2019

Van Beek is aanwezig op de informatiemarkt tijdens de NDDHO. Wij hebben een speciale band met de SustainaBul, de duurzaamheidsranglijst voor het hoger onderwijs. Onze klanten uit het hoger onderwijs behoren (tot nu toe) tot de top van de SustainaBul. Lees hier meer.

Meld u hier gratis aan voor NDDHO

Doelgroep
Het evenement is niet alleen interessant voor duurzaamheidscoördinatoren of ICT’ers, maar voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzaamheid in het algemeen en het inzetten van ICT om verduurzaming binnen onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering te bewerkstelligen in het bijzonder:

-opleidingsmanagers
-docenten en onderzoekers van ICT-opleidingen
-studenten
-managers facilitair en inkoop
-onderzoekers en betrokkenen bij topsectoren

Werkt u niet in het hoger onderwijs of middelbaar beroepsonderwijs? Dat is geen probleem. Iedereen is van harte welkom om deel te nemen.

Organisatie
Naast SURF en Studenten Voor Morgen wordt het evenement georganiseerd in nauwe samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), Het Groene Brein, de Special Interest Group Groene ICT en Duurzaamheid en Green IT Amsterdam.


Event properties

Datum

vrijdag 24 mei 2019 09:30 - vrijdag 24 mei 2019 18:00

Locatie

Avans Hogeschool - Onderwijsboulevard 5223 's-Hertogenbosch - Nederland

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.