Op donderdag 11 april 2019 wordt het NVTG Voorjaarscongres georganiseerd met als thema "Energietransitie betekent investeren en innoveren". Op het programma staan presentaties van o.a. Diederik Samsom, oud-politicus en voorzitter Klimaattafel Gebouwde omgeving, en keynote speaker Cathy van Beek, kwartiermaker duurzame zorg. En met trots mogen wij aankondigen dat Van Beek directeur Ron Hendriks ook een presentatie verzorgt tijdens het congres. Het NVTG staat voor Nederlandse Vereniging voor Technologie in de Gezondheidszorg.

NVTG voorjaarscongres 2019 Van Beek Samson

Inleiding thema 2019: Energietransitie betekent investeren en innoveren

NVTG -leden staan de komende jaren voor een uitdaging. De samenleving vergrijst en heeft te maken met krimpende budgetten, technologische vooruitgang die steeds meer mogelijk maakt, een veranderende behoefte/verwachting van zorgconsumenten en een groter wordende invloed van zorgverzekeraars. Daarnaast worden we geconfronteerd met een mondiale trend die onze eigen dagelijkse agenda steeds dominanter gaat beïnvloeden, de energietransitie: onafwendbaar, onontkoombaar en onacceptabel om je niet op voor te bereiden. De kosten van niet-handelen zullen ons als burger te hoog worden en de zorgsector zal dat gaan merken terwijl we graag samen de zorg vooruit willen helpen.

Om het hoofd te bieden aan genoemde maatschappelijke trends zal de impact van technologie steeds belangrijker worden en zo dus ook het lobbyen voor en managen van het verduurzamen van bouwgerelateerde processen. Energieneutrale technologie als basisfunctie voor het borgen van comfort in een gebouw maar ook als middel voor het verlenen van zorg aan patiënten en cliënten.
 
Niet voor niets heeft het NVTG Voorjaarscongres 2019 het thema "Energietransitie betekent investeren en innoveren", waarbij het verduurzamen van bouwgerelateerde processen en de aanstaande energietransitie centraal staan. Bekijk hier het actuele sprekersprogramma.

Inschrijving

De inschrijving voor het congres verloopt via de website. Als u vóór 23 maart inschrijft, kunt u gebruik maken van een aantrekkelijk Early bird-tarief. De korting van het Early bird-tarief kan oplopen tot € 30,-. Meldt u dus vandaag nog aan voor het NVTG Voorjaarscongres! Klik hier om u direct aan te melden.

Event properties

Datum

donderdag 11 april 2019 08:00 - donderdag 11 april 2019 19:30

Locatie

Conference Centre Koningshof Locht 117, 5504 RA Veldhoven

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.