Speciale inloopochtend: Informatieplicht energiebesparing - 21 mei 2019

Actie! Kom naar de inloopochtend informatieplicht energiebesparing en u krijgt het boek ‘CO2-neutraal ondernemen, zo doe je dat!’ van ons cadeau!

woensdag 15 mei 2019

Op 1 juli 2019 moeten zo’n 125.000 Nederlandse bedrijven en instellingen hebben voldaan aan de informatieplicht energiebesparing. Weet u wat deze wettelijke verplichting voor uw organisatie betekent? Om bedrijven te helpen organiseert Van Beek een speciale inloopochtend rond het thema ‘informatieplicht energiebesparing’. U kunt zich nog per mail aanmelden via communications@vanbeek.com.

Actie! Kom naar onze inloopochtend en ontvang een gratis exemplaar van het boek ‘CO2- neutraal ondernemen, zo doe je dat!’.  Dit boek staat vol bruikbare energie-bespaartips die terugkomen in de informatieplicht energiebesparing. Superhandig dus!

CO2-neutraal ondernemen - zo doe je dat! Boek Klimaatplein 2019

Over de inloopochtend

De Van Beek inloopochtenden zijn kleinschalige informele bijeenkomsten met ruimte voor interactie. Er is altijd veel ruimte om vragen van individuele deelnemers te behandelen.

Van Beek inloopochtend - special informatieplicht energiebesparing

Over informatieplicht energiebesparing

In het artikel 'Wat u moet weten over de informatieplicht energiebesparing' hebben wij al het een en ander over deze wettelijke verplichting voor u op een rij gezet.

EBS verplicht vanaf 2018

In de inloopochtend wordt u ook (indien de tijd dat toelaat) geïnformeerd over EBS (Energieregistratie en Bewaking Systeem). Een EBS helpt bedrijven met energiebesparing en helpt om te voldoen aan de Wet milieubeheer (Wm). Lees hier meer over EBS

Event properties

Datum

dinsdag 21 mei 2019 10:00 - dinsdag 21 mei 2019 12:30

Locatie

Van Beek kantoor; Utrechtsestraat 59 Arnhem - Nederland

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.