Op dinsdag 9 april 2019 organiseert Van Beek een speciale inloopochtend rond het thema Informatieplicht energiebesparing.

Informatieplicht energiebesparing

In het artikel 'Wat u moet weten over de informatieplicht energiebesparing' vindt u al veel informatie over deze nieuwe wettelijke verplichting. Vanaf maart 2019 zal het eLoket worden geopend en dan kunnen bedrijven starten met hun aangifte. Onze consultants zullende komende periode zich verder verdiepen in het eLoket en de informatieplicht. Tijdens deze inloopochtend geven wij een presentatie en daarnaast is er ruimte voor individuele vragen van deelnemers.

EBS als erkende maatregel

In de inloopochtend wordt u ook geïnformeerd over de EBS (Energieregistratie en Bewaking Systeem).  Om energieverspilling in het bedrijfsleven te stoppen, heeft de overheid een EBS vanaf 2018 laten opnemen op de erkende maatregelenlijst (EML). Een EBS laat direct zien waar en hoe door een betere regeling van de klimaatinstallatie energiebesparing mogelijk is. Een EBS helpt bedrijven effectief te voldoen aan de Wet milieubeheer (Wm). Voor welke sectoren en instellingen is een EBS verplicht? Wat betekent deze verplichting voor uw organisatie? Wat kunt u doen met een EBS? Hoe haalt u het maximale uit een EBS of EMS? Lees hier meer over dit onderwerp

Van Beek helpt u graag om met succes te starten met een EBS of een EMS. Of om meer te halen uit deze systemen. Tijdens de inloopochtenden kunt u in een informele sfeer vrijblijvend laten informeren.  

U bent van harte welkom! Onze consultant ontvangt u graag tijdens de speciale inloopochtend.

Aanmelden via communications@vanbeek.com. Geef  s.v.p. duidelijk aan dat zich inschrijft voor de inloopochtend van 9 april!

Van Beek inloopochtend - special informatieplicht energiebesparing

Event properties

Datum

dinsdag 9 april 2019 10:00 - dinsdag 9 april 2019 12:30

Locatie

Van Beek kantoor; Utrechtsestraat 59 Arnhem - Nederland

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.