SustainaBul 2018 25 mei

Dit jaar wordt de jaarlijkse Nationale Dag van het Hoger Onderwijs (NDDHO) op 25 mei bij TU Eindhoven georganiseerd. Tijdens dit event wordt de SustainaBul uitgereikt aan de meest duurzame hoger onderwijsinstelling van Nederland.

donderdag 15 maart 2018

De SustainaBul is sinds 2012 de jaarlijkse door Studenten voor Morgen georganiseerde ranglijst tussen de Nederlandse Hoger Onderwijsinstellingen. Hierbij moeten de instellingen een vragenlijst invullen die gaat over de mate van duurzaamheid in het onderzoek, onderwijs, de bedrijfsvoering en de integrale benadering. Met de SustainaBul probeert Studenten voor Morgen een verdere verduurzaming te bewerkstelligen in het Hoger Onderwijs. Dit door het prikkelen van de instellingen door de competitie, maar ook door het delen van de opgedane kennis. Door deze factoren probeert Morgen het onderwijs als geheel te verbeteren richting een geheel duurzame sector. Voor een duurzame samenleving is goed onderwijs van doorslaggevend belang.

De SustainaBul is door de jaren heen gegroeid naar het grootste project dat Studenten voor Morgen organiseert en is uniek in zijn soort. Nergens in de wereld is er een ranglijst van deze soort en schaal die uitgevoerd en geïnitieerd is door studenten die dit alles vrijwillig verrichten. Vanuit deze unieke positie kan de SustainaBul zijn steentje bijdragen aan de verduurzaming van het Hoger Onderwijs.

Voor meer informatie kijk op: 

Event properties

Datum

vrijdag 25 mei 2018 12:00 - vrijdag 25 mei 2018 17:00

Locatie

TU Eindhoven Eindhoven - Nederland

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.