Het live event Groene Peper, voorheen de Nationale Dag van de Duurzaamheid in het Hoger Onderwijs (de NDDHO), gaat niet door. Als alternatief heeft Groene Peper een online programma samengesteld met van 25 t/m 29 mei inspirerende webinars over duurzaamheid in het onderwijs. U kunt hier het hele programma lezen en u inschrijven voor deelname aan de webinars.

Het duurzaamheidsevent voor onderwijs voor de toekomst

Groene Peper was jarenlang de Nationale Dag voor Duurzaamheid in het Hoger Onderwijs. Vanuit de inhoud altijd gericht op het hoger onderwijs, alleen door de jaren heen kwam er ook steeds meer een rol voor middelbaar beroeps onderwijs.

Groene Peper

Ook de naam NDDHO was nog wel eens een tongbreker, daarom heet NDDHO tegenwoordig Groene Peper: het duurzaamheidsevent voor het onderwijs van de toekomst. Voor iedereen binnen het vervolgonderwijs die geïnteresseerd is in duurzaamheid en met specifieke aandacht voor de rol van digitalisering binnen duurzaamheid. 

SustainaBul

Op 29 mei van 11.00 tot 11.45 wordt de SustainaBul 2020 uitgereikt aan de meest duurzame hoger onderwijsinstelling. U kunt dit online bijwonen, klik hier om u in te schrijven

Bron: Groene Peper 

Belangrijke informatie

Datum

maandag 25 mei 2020 10:00 - vrijdag 29 mei 2020 13:30

Locatie

Online event - Nederland

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.