Nederland is in transitie! De manier hoe wij omgaan met energie moet én gaat de komende jaren structureel veranderen.

Om klimaatdoelen te halen heeft de overheid de Sectorale Routekaart Verduurzaming Gemeentelijk Vastgoed opgesteld. Is uw gemeente al actief bezig met de routekaart? Of is uw gemeente nog zoekende naar een goede aanpak?

Van Beek kent als specialist in energiemanagement als geen ander de uitdagingen van de energietransitie. Jaarlijks helpen wij honderden bedrijven en instellingen uit verschillende markten, waaronder ook gemeenten, met het opstellen, uitvoeren en bewaken van een energiebeleid. In ons magazine komt alle kennis en ervaring van Van Beek samen. 

Hieronder de gemeenten en overheidsinstellingen die onze diensten afnemen:

Referenties Gemeenten

Integraal Energiemanagement biedt oplossingen voor veel vraagstukken uit de Sectorale Routekaart. Een goede reden om ons Integraal Energiemanagement Magazine bij uw gemeente onder de aandacht te brengen. Laat u inspireren door de praktijkvoorbeelden, vraag uw magazine vandaag nog aan!

Het magazine is gratis verkrijgbaar als gedrukt exemplaar op 100% FSC recycled papier met plantaardige inkt of als digitaal magazine.       

Integraal energiemanagement magazine
Lees hier ons privacybeleid

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.