Energiescan Arnhem

De Energiescan voor Arnhemse binnenstad - Nog tijdelijk aan te vragen!

Op de dag van de duurzaamheid (10-10-2018) heeft Platform Binnenstad Arnhem dit duurzame initiatief aan de ondernemers van Arnhem gepresenteerd. Om duurzaamheid in de binnenstad te stimuleren krijgen ondernemers korting op de Energiescan. De Energiescan is een initiatief van het PBA, de Gemeente Arnhem en de Provincie Gelderland. De Energiescan is ontwikkeld door Van Beek.  

Van Beek is enthousiast om als Arnhemse organisatie een bijdrage te kunnen leveren aan de duurzaamheid van ‘onze’ mooie stad.

Van Beek Energiescan voor een duurzame binnenstad Arnhem

Doe mee!

Bent u een ondernemer uit de binnenstad van Arnhem en wilt u zich aanmelden voor de Energiescan. Aanmelden kan via dit formulier (download pdf).

Kosten 

Ondernemers van de Arnhemse binnenstad betalen 150 euro excl. BTW voor het uitvoeren van de Energiescan. (i.p.v. 600 euro excl. BTW)

Wat vinden andere ondernemers van de Energiescan?

Bekijk hieronder de video met twee Arnhemse ondernemers die al gebruik hebben gemaakt van de Energiescan actie:

Bron: video is gemaakt door Platform Binnenstad Arnhem

 

De Energiescan

In dit eenvoudige energieonderzoek wordt geïnventariseerd hoe, waar en hoeveel energie mogelijk bespaard kan worden in uw bedrijfspand. De energiebesparingskansen van uw bedrijfspand heeft u zo goed in beeld.

Nadat u zich heeft ingeschreven worden de volgende stappen doorlopen:

  • U ontvangt een checklist met vragen over het energieverbruik van het bedrijf, het vloeroppervlak, huur/eigendom, et cetera. Dit formulier stuurt u naar Van Beek (mail: support@vanbeek.com of post: Van Beek Postbus 1001 6801 BA Arnhem).
  • Van Beek neemt contact met u op om een afspraak te plannen voor het interview en voor de rondgang (het veldonderzoek) in uw pand.
  • U ontvangt een rapportage met de mogelijke energiebesparende maatregelen inclusief (kosten)besparing, de benodigde investering en subsidiemogelijkheden.
  • Van Beek neemt contact met u op om te informeren of u nog vragen heeft over de rapportage.  
  • Mogelijkheden van gezamenlijke inkoop van energiebesparende maatregelen worden onderzocht.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.