Boekentip! CO2-neutraal ondernemen, zo doe je dat!

Interessant boek dat goed aansluit bij de actualiteit. Veel energie-bespaartips komen terug in de informatieplicht energiebesparing.

dinsdag 7 mei 2019
CO2-neutraal ondernemen - zo doe je dat! Boek Klimaatplein 2019

Het nieuwe boek van Klimaatplein-oprichter Rob van der Rijt staat vol voorbeelden van bedrijven die dankzij energiebesparing en duurzame opwekking voldoen aan regelgeving en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap.

Inzicht in energieverbruik

Van der Rijt presenteert in dit boek een vijf-stappenplan waarmee bedrijven de eigen CO2-uitstoot kunnen verminderen. Energiebesparing en duurzame opwekking zijn daarbij de belangrijkste maatregelen die men kan nemen. Hierbij wordt het belang van goed inzicht in het energieverbruik duidelijk benadrukt. Voor Van Beek een goede reden om dit boek van harte aan te raden.

Informatieplicht energiebesparing

Wat het boek nu extra interessant maakt, is dat de inhoud goed aansluit bij de actualiteit. Veel van de energie-bespaartips die worden genoemd komen namelijk terug in de informatieplicht energiebesparing die vanaf 1 juli 2019 geldt voor zo’n 125.000 bedrijven en instellingen in Nederland. 

Ontvang een gratis exemplaar van het boek

Bron: Klimaatplein.com. Het boek is verkrijgbaar via o.a. managementboek.nl en bol.com.

 

 

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.