Nieuw! Van Beek Data Management Center

Met trots presenteren wij aan u ons Data Management Center. De oplevering hiervan is een belangrijke stap voor Van Beek als innovatieve energiemanagement- en monitoringspartner.

donderdag 23 mei 2019
Data Management Center

Als monitoringspartner verzamelen wij data uit verschillende systemen: o.a. meetbedrijven, GBS, smartbuilding systemen en energiemonitoringsystemen. Het Internet of Things (IoT) maakt onze omgeving slimmer, maar zorgt ook voor een explosieve groei aan data. Wij lezen miljoenen meetwaarden per dag in. Het verwerken van de grote hoeveelheid (cloud-) data afkomstig van duizenden meters en sensoren, en hierbij tot zinvolle analyses komen, is de grote uitdaging waar Van Beek in gespecialiseerd is.

Ons monitoringsplatform is sterk in ontwikkeling en kan enorme datastromen van uiteenlopende systemen snel en goed verwerken. Onze databeheer-, monitoring specialisten en analisten hebben expertise om relevante informatie uit data te halen. Zij zorgen voor betrouwbare en valide data en zetten dit om naar inzicht waarmee organisaties energie besparen, grip houden op het energiebeheer en positief blijven bijdragen aan de energietransitie.

Nieuwsgierig wat het Van Beek DMC voor u gaat doen of kan betekenen? Wij laten u het graag zien. U kunt een rondleiding aanvragen via support@vanbeek.com.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.