koraal sterft af door klimaatverandering

Eindejaarsgroet 2017

In 2017 vierde Van Beek haar 35-jarige bestaan. Dit koralen jubileum trekt een toepasselijke parallel in de wetenschap dat het koraal onder invloed van de klimaatverandering met een serieuze afsterving wordt bedreigd.

dinsdag 19 december 2017

Klimaatverandering wordt inmiddels wereldwijd door een groeiende populatie onderkend als een serieus en onomkeerbaar probleem. En ondanks dat de machthebber in de VS anders doet vermoeden, krijgt het klimaatakkoord dagelijks meer aandacht en wordt de beweging die als collectief, actief wil werken tegen de klimaatverandering steeds groter. 

Vanuit onze ‘why’ trachten wij dagelijks u als onze relatie te ondersteunen bij het reduceren van energie en het in beeld brengen van de genomen maatregelen. Iets wat we doen voor u, maar bij voorkeur samen met u. 'Partnership' is hierbij essentieel om een beweging op gang te brengen. In ons jubileumjaar mochten we ons laven aan het succes genomineerd te zijn in de categorie ‘Energy Efficiënt Partnership’ samen met Marks & Spencer tijdens de Energy Awards 2017. Iets waar we natuurlijk bijzonder trots op zijn. En zeker niet minder trots zijn we op de vele uiteenlopende andere mooie projecten en relaties die wij ook in 2017 hebben mogen bedienen.

Naast de incentive van Maatschappelijke Verantwoordelijkheid, is het kennelijk ook nodig dat de overheid de wetgeving rondom 'energie efficientie' verder aanscherpt in zowel beleid als handhaving. Per 1 januari 2018 zijn energiemanagementsystemen (EMS) als wettelijke erkende maatregel verplicht. In 2017 hebben we de markt getracht te inspireren met succesvolle praktijkvoorbeelden door het uitgeven van een EMS magazine. Een magazine waarop wij veel positieve respons vanuit de markt hebben mogen ontvangen.

Kortom, Van Beek is 35 jaar en springlevend. Wij staan voor een verregaande energietransitie. Iets waar we ons, samen met u, ook in 2018 graag voor inzetten. Waarom: Duurzaamheid is ons bestaansrecht; Hoe: door beweging en verandering; Waarmee: met passie, plezier en overtuiging.

Neem vooral nog eens een kijkje op onze nieuw gelanceerde website waar zowel onze dienstverlening als integrale energiemanagementspecialist staat vermeld, maar ook actuele kennisblogs en met de nieuwsitems voorzien wij u van de laatste informatie.

Voor 2018 zien we vele kansen bedrijven verder te verduurzamen. We bedanken u voor het vertrouwen en we zien uit naar een vervolg van onze duurzame samenwerking.

Ten slotte wens ik u namens heel Van Beek een fijne kerstperiode en een gezond, succesvol & duurzaam 2018. Wij zien u graag ook in het nieuwe jaar!

Ron Hendriks
Directeur Van Beek


Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.