Het laatste jaar van dit decennium is alweer voorbij. 2020 staat voor de deur. 2019 was zonder meer een bijzonder jaar voor ons. Een jaar waar ik veel woorden aan kwijt kan, maar ook een jaar waarin wij veel beelden hebben gecreëerd. Beelden die ons jaar krachtig samenvatten.

Energietransitie - dat kan anders!

In de eerste video deel ik mijn persoonlijke boodschap over de energietransitie en de vraag waarom wij ons zo graag vasthouden aan het bestaande systeem. Om de energietransitie te laten slagen is de belangrijkste succesfactor de mentale transitie van ons als mens.

Integraal energiemanagement

Maak kennis met integraal energiemanagement. Met deze aanpak werken wij samen met u aan een succesvolle energietransitie. In onze Van Beek bedrijfsvideo leggen we uit hoe wij dat doen en waarom dat nu zo belangrijk is.

Practice what you Preach: Van E naar A

In 2019 hebben we ons monumentale kantoor verduurzaamd. Het is gelukt door 'Gewoon te Doen'. Bekijk de korte beeldimpressie. En wilt u meer weten over het verduurzamingstraject? Lees dan ook mijn laatste blog 'Van E naar A: Klaar... Minister help?!'.

Van Data naar Duurzaam

21 november was voor ons een episch moment. Dit was de dag dat wij ons nieuwe platform ErbisOne officieel hebben gelanceerd. Het is een inmiddels beproefd energiemanagement dataplatform dat gemakkelijk kan omgaan met de alsmaar groter wordende hoeveelheid datastromen. 

Wij werken in een omgeving met mensen waarbij het veel gaat over data en technische oplossingen. Iets waar wij als Van Beek warm van worden en dagelijks met passie en overtuiging aan werken. Techniek is echter niet meer dan een middel voor een belangrijk doel. Waar het daadwerkelijk om gaat is de beleving van mensen en ervoor zorgen dat deze herinneringen blijvend zijn, voor nu, maar ook voor de generaties na ons. Herinneringen zijn duurzaam, de toekomst ook. In de presentatie van ons nieuwe platform gaat het niet om de techniek en data maar om de waarden die voor de mens belangrijk zijn en die wij dagelijks beleven. Met trots presenteer ik aan u: ErbisOne.
Klik hier voor meer informatie over ErbisOne.

Alleen ga je sneller, samen kom je verder.

Samenwerken is belangrijk in de energietransitie. Het gaat om langetermijndenken en vanuit onze visie op ‘Grip op Energie’ werken wij dan ook in 2020 graag samen met u om duurzame doelen te halen!

Tenslotte wens ik u namens heel Van Beek een fijne kerstperiode en een gezond, succesvol & duurzaam 2020. 

Ron Hendriks
Directeur Van Beek

kerstlunch Van Beek 2019

 

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.