Energy Awards 2017 nominatie

Marks and Spencer en Van Beek zijn samen genomineerd voor de Energy Award 2017.

maandag 4 december 2017

Update 7 december 2017: De award hebben wij niet gewonnen, maar nog steeds bijzonder trots op onze nominatie samen met Marks & Spencer. Bekijk hier een korte terugblik:

Woensdag 6 december 2017 worden in het Londen Hilton de Energy Efficiency Awards 2017 uitgereikt. Bijzonder om te vermelden is dat het Arnhems adviesbureau Van Beek, één van de genomineerden is.

Marks & Spencer uit het Verenigd Koninkrijk en integraal energiemanagementspecialist Van Beek uit Arnhem werken al 10 jaar samen aan het realiseren van energiebesparing van de 600 M&S warenhuizen verspreid in de UK. En dat is niet zonder succes. Sinds 2007 heeft de warenhuisgigant al 40% energie bespaard. En er wordt nu samen gewerkt aan 60% energiereductie in 2025. Dit jaar zijn ze samen genomineerd voor de Energy Efficiency Awards 2017, een bekroning op een duurzame samenwerking.

Marks & Spencer “Plan A, because there is no Plan B”

Om de uitdagingen van de 21ste eeuw aan te pakken heeft Marks & Spencer in januari 2007 een ecologisch en ethisch plan geïntroduceerd: Plan A (omdat er geen plan B is). In dit plan zijn 100 sociale en milieudoelen vastgelegd. De meeste doelstellingen zijn behaald, maar dat is voor Marks & Spencer nog niet voldoende. In 2014 is Plan A 2020 geïntroduceerd met het ultieme doel om het meest duurzame grote warenhuis ter wereld te worden. Zeer recent heeft dit een ambitieus vervolg gekregen in Plan A 2025.

Over Van Beek

Marks & Spencer and Van Beek are Energy Award finalist 2017
Het Arnhemse adviesbureau Van Beek Ingenieurs is gespecialiseerd is in integraal energiemanagement. Van Beek bestaat dit jaar 35 jaar. Van Beek energieconsultants helpen grote organisaties uit de retail, de industrie, het onderwijs, de zorg, de overheid en andere energie-intensieve sectoren bij het krijgen en houden van Grip op energie. Daarnaast biedt Van Beek de mogelijkheid tot het inrichten en beheren van energiemonitoring op maat (Erbis).

Lees meer over ons samenwerking met Marks & Spencer via deze link

Informatie op de website van The Energy Awards.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.