Gemeente Leiden

Gemeente Leiden kiest voor ErbisOnline

Energiemonitoringsysteem en Advies

donderdag 27 juli 2017

Samen met de stad werkt de gemeente Leiden aan een kansrijke, leefbare stad voor nu en in de toekomst. In de periode 2016-2020 wil de gemeente met stevige ambities en 16 concrete doelstellingen, samen met de stad onder andere bereiken dat:

  • Er meer energie wordt bespaard; 1,5 procent omlaag per jaar

 

  • Meer gebruik wordt gemaakt van duurzaam opgewekte energie: Samen met de regio realiseren dat in 2020 van de verbruikte energie 20 procent lokaal dan wel regionaal duurzaam is opgewekt;

 

  • De gemeente voorop gaat in de energietransitie: Door alle vastgoedobjecten uit de gemeentelijke kernportefeuille te voorzien van een maatwerkadvies op het gebied van duurzaamheidsmaatregelen. Bij minimaal 25 procent van de objecten zijn in 2020 maatregelen doorgevoerd
Gemeente Leiden

Om als gemeente voorop te lopen en de CO2-uitstoot met minimaal 1,5 procent op jaarbasis te beperken, is inzicht en energiebesparing nodig binnen het eigen gemeentelijk vastgoed en voor alle aansluitingen voor openbare verlichting, verkeersregelinstallaties en de riolen en gemalen.
Zo krijgt de gemeente meer grip op energiekosten en budgetten.

Van Beek heeft als integraal energiemanagement specialist veel ervaring in het leveren van energiemonitoringsdiensten in combinatie met advies voor diverse grote organisaties.

Met het energiemonitoringssysteem ErbisOnline gaat de gemeente Leiden daarom met extra vaart en energie aan de slag om deze doelstellingen te bereiken!

 

Noot van de redactie: Deze opdracht voor de gemeente Leiden was door Servicepunt 71 uitgeschreven als aanbestedingstraject voor het leveren van een energiemonitoringsysteem en advies. Van Beek heeft deze aanbesteding gewonnen (juli 2017).

 

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.