Vergeet Black Friday; Wij gaan voor Green Friday

Van Beek plant voor elke nieuwe monitoringsklant bomen via Trees for All.

donderdag 25 november 2021
“Wij gaan op Groen en maken van Black Friday, Green Friday",  wordt gezegd in de promo van de Green Friday Deals van Trees for All. Van Beek zet, als bedrijfspartner van Trees for All, dit mooie initiatief graag in het zonnetje. Alhoewel Van Beek natuurlijk niet alléén vandaag op Groen gaat, wij dragen elke dag bij aan het verduurzamen van al onze klanten.  
Van Beek plant voor elke nieuwe monitoringsklant bomen via Trees for All.

Voor elke nieuwe monitoringsklant plant Van Beek een boom!

Vanaf 2017 steunen wij, als Van Beek, de stichting Trees for All door voor al onze nieuwe Monitoring Services klanten bomen te laten planten. Trees for All is de enige aanbieder van CO2-compensatie via duurzame bosprojecten, die voldoet aan de strenge eisen van het CBF-keurmerk. Een mooi doel om ons als Van Beek duurzaam aan te verbinden.

De beste Deal voor nu en de toekomst!

Maak kennis met ErbisOne, hét energiemanagement data platform voor een duurzame toekomst. Met ErbisOne werkt uw organisatie structureel aan energiebesparing en CO2-reductie; de beste deal voor nu en de toekomst. Maak een afspraak voor meer informatie via info@erbisone.com en ontvang ons (digitale) Integraal Energiemanagement magazine cadeau.

Bron: Green Friday Deals - Trees for All

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.