Groene Vrijdag op 14 december 2018

Tijdens Groene Vrijdag wordt Nijmegen Green Capital City 2018 gevierd met een dag vol duurzame activiteiten.

dinsdag 11 december 2018

Nijmegen is in 2018 Green Capital of the Year. Op 14 december wordt dit door de Nijmegenaren gevierd tijdens Groene Vrijdag. Het ‘Groene Vrijdag’ initiatief is een dag die in het teken staat van het verder vergroenen van de stad en haar omgeving.

Tijdens Groene Vrijdag kunnen Nijmegenaren zich opgeven om te komen helpen bij een vergroeningsactie in de stad. Van Beek draagt dit initiatief een groen hart toe en werkt graag mee aan de volgende activiteit:

Ontdek het lek tijdens Groene Vrijdag

De Hogeschool Arnhem en Nijmegen, de HAN, gaat op 14 december met een aantal studenten in de Waalsprong aan de slag met een onderzoek rond energielekkage in de woonwijk d.m.v. energiescans en interviews onder bewoners van de wijk. Vrijdagochtend van 7.00 tot 9.00 uur worden in samenwerking met Van Beek, studenten van de opleiding Facilitair management van de HAN en Charles Tanahatoe energiescans afgenomen bij zo’n 50 buurtbewoners in de Waalsprong.

Nijmegen Green Capital City 2018 - HAN Van Beek energiescan Groene Vrijdag

Informatie en deelnemen?

Aanmelden kan op deze website: Greencapital2018.nl/groene-activiteiten. Selecteer de activiteit: ‘Groenewijkstroom in de waalsprong’. 

Bekijk hier de flyer van Groene Vrijdag 2018 Energiescan.

bron: website Green Capital 

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.