Nieuw! Direct starten? EBStool.nl ... en bespaar!

Met de nieuwe EBS tool gaat uw bedrijf snel en doeltreffend energie besparen. En uw bedrijf voldoet ook aan de wet- en regelgeving.

woensdag 27 juni 2018

Deze webdienst is ideaal voor bedrijven en instellingen die bezig zijn met verduurzamen en daarom actief energieverspilling willen beperken.

Werk aan een energiezuinige bedrijfsvoering!

Met behulp van de EBS tool heeft u inzicht in uw energieverbruik. U leert hoe u uw klimaatinstallatie energie-efficiënter kunt inregelen. Ook volgt u met de tool eenvoudig de resultaten van uw energiebesparende maatregelen. Met heldere rapportages maakt u uw inspanningen en besparingen zichtbaar voor uw bedrijf en voor de toezichthouder. Met de EBS tool voldoet uw bedrijf aan de wet- en regelgeving en werkt u aan een energiezuinige bedrijfsvoering. 

Starten vanaf 40 euro per maand

Starten met de EBS tool kan al vanaf 40 euro per gebouw per maand. U kunt kiezen tussen EBS Basis, EBS Plus en EBS Maatwerk. Informatie en online aanvragen via ebstool.nl.  

Bekijk de animatie en ontdek wat de EBS tool voor uw bedrijf kan doen.

Het toepassen van een EBS is vanaf begin 2018 verplicht voor veel bedrijven en instellingen. Op de website van RVO.nl leest u alles over deze wettelijke verplichting. De EBS tool is ontwikkeld door integraal energiemanagement specialist Van Beek, de makers van Erbis energiemonitoring. Heeft u vragen over de EBS tool? Neem contact op met Van Beek. Bel 026 31 270 20 of stuur een mail naar support@vanbeek.com.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.