nieuwe Van Beek energie professionals 2019

Graag stellen wij Arjo Rinkema, Anna Offermans, Peter Berendsen en Ton van Ewijk (foto vlnr) aan u voor. Deze vier ervaren energie professionals zijn sinds kort werkzaam bij Van Beek. Arjo gaat aan de slag als support specialist, Anna als monitoring specialist, Peter als energieadviseur en Ton is onze nieuwe projectleider. Voor Arjo en Anna is dit overigens een hernieuwde kennismaking met Van Beek. Zij hebben al eerder voor Van Beek gewerkt.

Wij zijn enorm blij dat ze er zijn. Het zijn één voor één echte aanwinsten voor onze teams. Bedrijven zijn steeds meer bezig met energiebesparing en duurzaamheid en dat merkt Van Beek aan het groeiende aantal aanvragen vanuit de markt. Met deze ervaren specialisten aan boord staat Van Beek klaar om u te ondersteunen bij al uw energievraagstukken. Wij wensen Ton, Peter, Arjo en Anna veel succes en plezier bij Van Beek.

Bekijk hier al onze mensen.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.