Met plezier en trots stellen wij onze nieuwe medewerkers aan u voor (v.l.n.r.): Sebastian Scheerder, Jessica Bethancourth, Jenny Nauta, Yannick Hogewind, Reinier van der Wees en Maurice van Ooijen. Niet op de groepsfoto, maar ook nieuw bij Van Beek is Christian Santing. Deze zeven professionals zijn de afgelopen maanden Van Beek komen versterken. En daar zijn wij erg blij mee!

Van Beek staat klaar om u te helpen! Uw betrouwbaar partner voor elk energievraagstuk!

Een korte kennismaking

Sebastian zorgt als ICT beheerder dat de interne systemen goed lopen. Jessica heeft zich als architect met bouwkundige kennis vanuit interesse in duurzaamheid en energie sterk ontwikkeld tot energieadviseur. Zij voert technische energieonderzoeken uit zoals EED audits en het opstellen van energielabels. Jenny is als ervaren monitoringsconsultant op haar plek bij Van Beek. Zij helpt onze klanten stappen te nemen richting meer duurzaamheid. Yannick is student informatica aan de Radboud Universiteit. Hij ontwikkelt al een tijdje slimme tools voor Van Beek en is nu bezig met zijn afstudeeronderzoek. Reinier is nieuw bij Van Beek, maar zeker niet nieuw in de energiewereld. Als ervaren energieadviseur is hij een aanwinst voor het consultancy team. En het Van Beek development team heeft extra programmeerkracht door de komst van Maurice en Christian. Maurice is onze nieuwe software engineer en Christian werkt als IT stagiaire. Beiden werken ze mee aan de verdere ontwikkeling van ErbisOne, ons energiemanagement dataplatform.

Klaar voor al uw energievraagstukken!

Van Beek merkt aan de groeiende vraag uit de markt dat bedrijven en instellingen steeds meer bezig zijn met energiebesparing en duurzaamheid. Met onze nieuwe specialisten aan boord kan Van Beek u nog beter ondersteunen bij al uw energievraagstukken. Zowel met advies en onderzoek, als met slimme monitoringsoplossingen.

Van Beek wenst Sebastian, Jessica, Jenny, Yannick, Reinier, Maurice en Christian succes en veel plezier bij Van Beek.

Bekijk hier al onze mensen.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.