De energietransitie is in volle gang en als Van Beek merken we dit volop aan de vele vragen uit de markt. De afgelopen zomerperiode hebben we in ons team 4 nieuwe energieke collega’s mogen verwelkomen. Over de gehele linie van Monitoring, Databeheer en Consultancy had Van Beek behoefte aan versterking. We zijn er trots op om met deze nieuwe toppers en u de energietransitie verder vorm te mogen geven.

Deze energieke toppers zijn Van Beek komen versterken!
(v.l.n.r.; v.b.n.o: Willem Lendering, Esmee Voet, Geert-Jan Le Febre en Michiel van der Wal.

Welkom in ons team

Willem Lendering en Esmee Voet, werken beiden met passie voor energie en duurzaamheid mee in het consultancy team. Geert-Jan Le Febre is onze welkome versterking in ons Data Management Center. En voor projectleider Michiel van der Wal is het een hernieuwd welkom. Deze oude bekende van Van Beek is met zijn brede kennis van integraal energiemanagement een geweldige aanwinst voor Van Beek. 

Een groot voorrecht!

Het is een groot voorrecht om te merken dat deze mensen bij Van Beek in onze collegiale omgeving, die inspireert en motiveert, samen met ons willen werken aan een duurzaam doel dat er toe doet. Dus, heeft u vragen over de energietransitie? Team Van Beek staat voor u klaar en helpt u graag!

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.