Op 11 april was het jaarlijkse NVTG-voorjaarscongres. Dit event is speciaal bedoeld voor technisch facilitaire professionals uit de zorgsector. Het thema van dit jaar was "Energietransitie betekent investeren en innoveren". Dus, veel aandacht voor het verduurzamen van bouwgerelateerde processen en de aanstaande energietransitie. Naast Diederik Samsom, oud-politicus en voorzitter Klimaattafel Gebouwde omgeving, was ook keynote spreker Cathy van Beek aanwezig. Wij vonden het een geslaagd event!

Wij, als Van Beek, vonden het natuurlijk geweldig dat onze directeur Ron Hendriks was geselecteerd als spreker tijdens dit congres. Zijn presentatie ‘Verplicht energieverspilling beperken? Zo eenvoudig is dat!’ had een duidelijke boodschap “Gebruik slimme tooling en artificial intelligence voor uw regeltechniek”. In zijn presentatie kwamen mooie oplossingen van zowel Priva als Van Beek aan bod. Hopelijk is het publiek geïnspireerd om direct aan de slag te gaan om energieverspilling uit te bannen in de zorg. Heeft u vragen over hoe u dit zou kunnen aanpakken? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen graag!

Van Beek directeur Ron Hendriks spreker tijdens NVTG voorjaarscongres 2019

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.