Nederland wil kinderen en jongeren die een bijzondere prestaties hebben verricht of uitvinding hebben gedaan op het gebied van wetenschap, technologie en maken, graag het podium geven dat zij verdienen. Deze ScienceMakers zullen tijdens de ScienceMakers Awards gehuldigd worden voor hun inspirerende en belangrijke prestaties.

sciencemakers 2019

Op woensdag 2 oktober 2019 vindt alweer de vijfde editie plaats! Elke editie staat er een podium vol jonge grootse denkers en doeners die met een creatieve en kritische blik kijken naar vraagstukken van de toekomst. Laat u inspireren en bekijk hier de toppers van de voorgaande edities en zie wat zij ontrafelden, ontwikkelden en bedachten.

FTC team SPACE

FTC team SPACE van het Newmancollege is één van de teams dat wordt gehuldigd tijdens het ScienceMakers award. Dit team heeft geweldig gepresteerd bij FTC Netherlands: Nederlands kampioen, de prestigieuze Inspire Award gewonnen én de 7e plek bij het WK in Detroit behaald. Super gedaan!

Mensen in de techniek zijn belangrijk voor de energietransitie. Sponsoring FTC team Space

De jeugd is de toekomst

Mensen uit de techniek zijn heel belangrijk in de energietransitie. De jeugd is de toekomst. Vanuit deze gedachte heeft Van Beek als sponsor het FTC team Space gesteund bij hun deelname aan het WK in Detroit. Lees hier meer. 

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.