Terugblik EMS seminar

terugblik ems seminar

Wij kijken terug op een geslaagd EMS seminar op 6 maart bij Van Beek. Tijdens het event gingen wetgever (RVO), handhaver (Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied) en bedrijfsleven (Middin, ArtEZ en Van Beek) in dialoog over de sinds 1 januari 2018 wettelijk verplichte EBS. Wij willen alle deelnemers bedanken voor de getoonde interesse en input. Wilt u een verslag ontvangen van het seminar? Stuur dan een mail naar communications@vanbeek.com.

Beeldimpressie EMS seminar 'wettelijk verplichte EBS' Van Beek 6 maart 2018

Klik hier om een beeldimpressie van het seminar te bekijken.

Interesse in een (vervolg) workshop EBS/EMS?

Tijdens het seminar is door RVO aan de aanwezigen gevraagd wat men nodig heeft om aan de slag te gaan met EBS. Hierbij is als mogelijkheid het volgen van een hands-on EBS / EMS workshop genoemd. Van enkele bedrijven hebben wij al tijdens de middag al vernomen dat zij geïnteresseerd zijn. Om op korte termijn samen met RVO uit te zoeken wat voor vervolg wij aan het seminar zouden kunnen geven, willen wij graag inventariseren wie geïnteresseerd is in een workshop. Bij interesse kunt u een mail sturen naar communications@vanbeek.com.

EMS inloopochtend

Heeft u op korte termijn behoefte aan meer informatie over het inzetten van een EBS of EMS? Dan kunt u zich aanmelden voor een EMS inloopochtend.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.