Elke klant een boom - Trees for All

Ter afsluiting van het 35-jarige jubileumjaar is Van Beek gestart met een duurzame initiatief via de stichting Trees for All. Wij hebben gekozen voor het project 1-2-Tree. Vanaf nu laten wij voor elke huidige en toekomstige monitoring services klant elk jaar 2 bomen planten in een duurzaam bosproject.

dinsdag 16 januari 2018

2 bomen per klant per jaar

1-2-Tree is er voor iedereen die de wereld groener wil achter laten, particulier of zakelijk. Jaarlijks verdwijnen er 10 miljard bomen. Met dit project gaat Trees for All verdere ontbossing van onze aarde tegen. Met 1-2-Tree zorg je voor 2 bomen per persoon per jaar. 1 boom tastbaar én dichtbij in Nederland en 1 dáár waar de bomen meer CO2 opnemen. In dit geval is dat in de Filipijnen, waar de geplante boom in een beschermd natuurgebied groeit op Mount Malindang.

Van Beek plant voor elke klant een boom  via Trees for All

Van Beek sponsort het 1-2-Tree project en er worden vanaf nu voor elke monitoringsklant elk jaar 2 bomen geplant, één in Nederland en één in de Filipijnen. Op deze wijze wordt dankzij onze klanten een duurzaam bos gecreëerd.

Bekijk de website van Trees for All voor meer informatie. En bekijk de video op de webpagina over het 1-2-Tree Project.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.