Elke klant een boom - Trees for All

Ter afsluiting van het 35-jarige jubileumjaar is Van Beek gestart met een duurzaam initiatief via de stichting Trees for All. Wij hebben gekozen voor het project 1-2-Tree. Vanaf nu laten wij voor elke nieuwe monitoring-services klant 2 bomen planten in een duurzaam bosproject.

dinsdag 16 januari 2018

2 bomen voor elke nieuwe klant

1-2-Tree is er voor iedereen die de wereld groener wil achter laten, particulier of zakelijk. Jaarlijks verdwijnen er 10 miljard bomen. Met dit project gaat Trees for All verdere ontbossing van onze aarde tegen. Met 1-2-Tree zorg je voor 2 bomen per persoon per jaar. 1 boom tastbaar én dichtbij in Nederland en 1 dáár waar de bomen meer CO2 opnemen. In dit geval is dat in Bolivia.

bomen actie voor nieuwe Van Beek monitoring klanten

Van Beek sponsort het 1-2-Tree project en vanaf nu worden voor elke nieuwe Van Beek monitoringsklant 2 bomen geplant, één in Nederland en één in Bolivia. Op deze wijze wordt dankzij onze klanten een duurzaam bos gecreëerd.

Bekijk de website van Trees for All voor meer informatie. En bekijk de video op de webpagina over het 1-2-Tree Project.

bomen actie voor nieuwe Van Beek monitoring klanten alt="bomen actie voor nieuwe Van Beek monitoring klanten ">

ErbisOne is een prachtige oplossing voor onze organisatie

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.