Practice what you Preach: Van E naar A

donderdag 20 december 2018

Het gemeentelijke monument waarin Van Beek is gehuisvest wordt vanaf 2019 volledig verduurzaamd. Van Beek heeft hierover een meerjarige verbintenis afgesloten met de vastgoedexploitant.

Het energieverbruik van ons pand is door efficiënte monitoring en beheer al volledig geoptimaliseerd en enorm laag. Nu is het tijd voor het nemen van volgende stappen. Vanaf 2019 wordt ons gebouw verder aangepakt om het minimaal naar label B en mogelijk zelfs naar label A te brengen.

In het nieuwe jaar zullen we via verschillende blogs u informeren over dit traject. Hierin zullen we niet alleen stilstaan bij de toegepaste technieken, maar gaan wij ook in op zaken als split incentive tussen huurder en verhuurder en het proces waarbinnen dit tot stand is gekomen. Een proces wat laat zien dat veel mogelijk is, met de juiste motivatie!

Verduurzaming pand Van Beek Utrechtsestraat 50 Arnhem

foto: Louk Heimans (directeur Louk Heimans Beheer BV) en Ron Hendriks (directeur Van Beek) sluiten overeenkomst over de verduurzaming van het monumentale pand aan de  Utrechtsestraat 59 in Arnhem.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.