Warmetruiendag 2021

Met Warmetruiendag gaan we elk jaar energieverspilling te lijf met de grootste klimaatactie van Nederland. Van Beek steunt deze geweldige actie en deelt graag haar kennis van energiebesparing.

vrijdag 5 februari 2021

Door corona is het dit jaar een andere Warmetruiendag dan anders. Vandaag hebben wij de verwarming van ons kantoor niet speciaal voor Warmetruiendag lager gezet. Onze verwarming is namelijk al een tijd terug aangepast om energieverspilling te beperken, omdat weinig collega’s op ons kantoor werken sinds 15 maart vorig jaar. Op bepaalde dagen, zoals op een vrijdag, wordt alleen de bovenverdieping verwarmd, waar slechts enkele collega’s aan het werk zijn.

Elke dag grip op energiebesparing

Als integraal energiemanagement specialist houden wij ons elke dag bezig met energiebesparing. Wij werken voor grote organisaties, waaronder de overheid, onderwijsinstellingen, retail, industrie en zorg. Met name in overheidsinstellingen, in de retail, waaronder restaurantketens en onderwijsinstellingen zijn veel gebouwen leeg. Van Beek helpt deze organisaties met het inzichtelijk maken van het energieverbruik en met energie besparen.

Stop energieverspilling

Hieronder ziet u een praktijkvoorbeeld van onze dienstverlening. Met inzet van energiemonitoring met ErbisOne wordt de energieverspilling zichtbaar gemaakt inclusief de financiele consequenties. Op deze locatie zijn op basis van de bevindingen direct maatregelen genomen om deze energieverspilling een halt te roepen.

ErbisOne beperkt energieverspilling

Van Data naar Duurzaam webinars

Wilt u weten wat energiemonitoring voor uw organisatie kan doen? Volgende week, op donderdag 11 februari, start de Van Data naar Duurzaam webinarserie, waarin u wordt meegenomen in de wondere wereld van energiemonitoring. Mis dit niet en schrijf u in via deze link.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.