Innovatief energiemanagement

Erbis trainingssessies

Hoe zit dat ook al weer..?! Als u al een tijd niet met monitoring heeft gewerkt, kan het zijn dat u niet meer precies weet hoe alles werkt. Wie dit herkent moet zich zeker aanmelden voor een Erbis trainingssessie.

dinsdag 8 januari 2019

Let op! Na de zomervakantieperiode (juli en augustus) worden nieuwe Erbis trainingssessies gepland. 

Van Beek organiseert periodiek korte Erbis trainingen van 2½ uur waarin verschillende onderwerpen van Erbis, ict & systeem en monitoringstoepassingen zoals bijvoorbeeld ZonPV en WKO, worden behandeld. Elke sessie wordt begeleid door een ervaren Van Beek specialist. 

'Schuif aan' bij Van Beek

Uniek aan deze sessies is dat u als klant aan kunt schuiven, maar ook Van Beek medewerkers kunnen deelnemen. De ervaringen van de verschillende Erbis gebruikers geven een nieuwe kijk op monitoring. Deze inzichten kunnen tijdens een sessie gecombineerd worden. U kunt tot nieuwe inzichten komen en tips krijgen voor het werken met monitoring.

Doelgroep en kosten

De trainingssessies zijn bedoeld voor Erbis gebruikers, gebruikers die meer met monitoring willen doen en Van Beek collega’s (kennisdeling & kennis opdoen). De training is kosteloos voor Erbis gebruikers met een actief onderhoudsabonnement.

Heeft u geen actief Erbis onderhoudsabonnement, dan kunt u uw verzoek om aan te schuiven bij een kennissessie aan ons doorgeven. Uw aanvraag wordt dan bekeken en u ontvangt dan spoedig een bericht of u wel of niet kunt deelnemen. 

Aanmelden en vragen

U kunt u aanmelden voor een bepaalde trainingssessie via onze support afdeling; u kunt een mail sturen naar support@vanbeek.com met daarin de datum en onderwerp van de trainingssessie waarin u geïnteresseerd bent.

Bent u niet in de gelegenheid om naar een trainingssessie te komen, maar wilt u toch graag informatie over een bepaald onderwerp, neem dan ook contact op met support. En mocht u een onderwerp missen op de agenda die u graag zou willen volgen? Dan horen wij dat graag. Bij veel animo voor een bepaald onderwerp zullen deze op de agenda gezet worden.

 

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.