Vanaf 1 januari 2018 worden de erkende maatregelenlijsten voor ruim 10 sectoren uitgebreid met de toepassing van een energiemonitoringsysteem (EBS). Het gebruik van een EBS wordt tevens gecombineerd met een aantal duurzame beheer en onderhoudsmaatregelen (DBO).
Training

De sectoren waarvoor een EBS wettelijk verplicht (gaat) worden, zijn:

ebs 2018 verplicht

Speciale training voor toezichthouders

Dit thema is voor zowel de sectoren als voor de toezichthouders nieuw en vraagt om voldoende kennis om effectief te kunnen uitvoeren en te handhaven.

Speciaal voor de toezichthouders van regionale uitvoeringsdiensten (RUD) organiseert Van Beek trainingen om wegwijs te worden op dit gebied. Onze trainers zijn deskundig op het gebied van zowel energietechniek als monitoring.

Wat komt in de training EBS voor toezichthouders aan bod?

  • Wat is een slimme meter en wat levert de data op?
  • Hoe komt een bedrijf aan een slimme meter?
  • Hoe herken ik de aanwezigheid van een EBS?
  • Welke rapportages zijn verplicht en hoe kan ik deze beoordelen?
Slimme meter

Over de training

Duur van een training: een dagdeel van 2 uur

Aantal deelnemers: maximaal 20 deelnemers per training

Inhoud training: U leert in het eerste deel de benodigde theorie. In het tweede deel worden aan de hand van een checklist praktijkvoorbeelden besproken. Aan het eind van de training heeft u voldoende basiskennis om organisaties te informeren en te controleren.

Kosten: op aanvraag

Locatie: Het is mogelijk een training te volgen in het Van Beek kantoor te Arnhem. Incompany tainingen behoren (in overleg) ook tot de mogelijkheden.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.