Op 25 september 2019 organiseren wij in plaats van een inloopochtend een rondleiding door ons kantoorpand in het kader van de Dutch Green Building Week. We zijn ons kantoorpand aan het verduurzamen. Als u wilt deelnemen aan deze rondleiding, schrijft u zich dan hier in.

Let op! Wegens verbouwingswerkzaamheden in ons kantoorpand in de maand juni en aansluitend daaraan de zomervakantieperiode in juli en augustus, hebben wij op dit moment nog geen nieuwe datum gepland voor de eerstvolgende inloopochtend. Wilt u op de hoogte worden gebracht wanneer de datum wel bekend is, stuur dan een mail naar communications@vanbeek.com

Succes met energiemonitoring en energiemanagement

Van Beek helpt u graag om met succes te starten met energiemonitoring en energiemanagement. Of als u al werkt met energiemonitoring of energiemanagement, dan kunnen wij u helpen met het optimaliseren hiervan. Tijdens de inloopochtenden kunt u zich vrijblijvend laten informeren en inspireren. Onze inloopochtenden zijn kleinschalige informele bijeenkomsten met ruimte voor interactie. Er is voldoende tijd om vragen van individuele deelnemers te behandelen.

Liever een afspraak?

U kunt ook een individueel gesprek aanvragen met een Van Beek consultant. Een afspraak maken kan via info@vanbeek.com of bel naar 026 312 70 00 (Van Beek algemeen).

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.