Ron Hendriks

Ron Hendriks - Directeur

Energie leggen in het echt besparen en verduurzamen. Daadwerkelijk toegevoegde waarde leveren en altijd gericht op duurzame langetermijnrelaties. Vanuit inzicht, inspiratie en plezier wil ik mensen bewegen naar zelfbewust duurzaam gedrag. ‘Grip op Energie’ in al haar aspecten.   

026 312 70 00

E-mail mij!
Marielle Veldkamp

Mariëlle Veldkamp - lead monitoring services

ErbisOne heeft geen geheimen voor mij. Als productmanager ben ik betrokken bij de ontwikkeling van al onze monitoringsdiensten. Ook werk ik graag bij klanten op locatie. In samenwerking met de energiecoördinator los ik complexe energievraagstukken op. Daarnaast word ik regelmatig ingezet als interim energiecoördinator.  

T 06 461 422 73

E-mail mij!
Pieter Metz Van Beek

Pieter Metz - lead consultancy

Duurzaamheid en energiebesparing integreren in de praktijk van alledag. Dat is mijn passie. Hoe? Door de bestaande klantsituatie als uitgangspunt te nemen. Door op de natuurlijke momenten de kansen te zien en deze creatief te benutten. Succesvol energie besparen is géén toeval, maar vraagt competenties om vanuit de inhoud de organisatie van de klant te begrijpen en hier op het juiste moment op in te spelen.

T 06 127 013 15

E-mail mij!
Daniël Sies Van Beek

Daniël Sies - Lead software engineer

IoT, Cloud, Deep Learning, Smart Factory, zo maar een aantal termen waar ik helemaal niks mee heb. Ik ontwikkel functionele software die waarde toevoegt aan de dagelijkse werkzaamheden van onze klanten. Daarbij gebruik ik elke technologie die nodig is om dat doel te bereiken.

E-mail mij!
Marielle van Dijk

Mariëlle van Dijk - Manager Bureaubeheer

Ik zorg er samen met mijn team voor dat onze secundaire processen; finance, HR, facility en kwaliteit optimaal verlopen, zodat mijn collega’s al hun energie kunnen steken in het bedienen van onze klanten. 

T 026 312 70 00

E-mail mij!
Frank Visscher

Frank Visscher - lead business development

Met veel enthousiasme wil ik inspireren en organisaties verder helpen bij het optimaliseren van processen. Ik ben een generalist. Niet vast gebeiteld binnen één markt of vakgebied, maar wel vaak in een technische richting met een sterke focus op de markt en klant. Het komen tot de essentie van zaken, het bewaken van hoofdlijnen én snel begrijpen van situaties is daarin een kerncompetentie.

T 06 534 857 98

E-mail mij!
Youri Lucassen

Youri Lucassen - accountmanager

Met mijn passie voor marketing zet ik mij graag in voor het oplossen van commerciële vraagstukken. Met mijn analytische vermogen en creativiteit wil ik bijdragen aan een klimaat waarin u nóg beter bediend wordt!

T 06-15568873

E-mail mij!
Erik Deliege

Erik Deliege - Projectleider

Meedenken en meewerken met de klant om stappen te maken met verduurzamen en energie besparen. Dat is waar mijn kracht ligt en waar ik energie  van krijg. 

T 06 511 372 74

E-mail mij!
Annemarie Brouwer

Annemarie Brouwer - Projectleider

Voor het besparen van energie is kennis en informatie nodig van de organisatie en de processen. Duurzaam energie besparen lukt alleen door samenwerking en het delen van kennis en informatie. Samen met de klant op zoek gaan naar haalbare oplossingen, elke keer weer, daar word ik blij van.

T 06 151 06 011

E-mail mij!
Ton van Ewijk

Ton van Ewijk - Projectleider

De meest duurzame energiebron is de energie die je niet gebruikt. Ik help organisaties om de energie efficiency te verbeteren als energie coördinator, projectleider of programma manager. Meten = weten maar meten + analyseren = besparen! Na analyse weet je welke efficiënte maatregelen de CO2-uitstoot effectief terugdringen. Begin vandaag nog! “If you don’t start today, you will never finish tomorrow”.

T 06 156 103 38

E-mail mij!
Michiel van der Wal

Michiel van der Wal - energieadviseur

Energie is overal, in elke hoek van het heelal.
Maar positieve energie die duurzaam werkt, die is er wel, maar nog (te) beperkt.
Stappen zetten op weg naar een duurzaam Morgen, daar wil ik graag samen met u/jou voor zorgen!   

06 156 72 671

E-mail mij!
Jenny Nauta

Jenny Nauta - adviseur energiemonitoring

Wat kan ik vandaag doen om de wereld een stukje mooier te maken? Dat is mijn drijfveer. Van data naar informatie, om zo klanten te helpen ook een stap te zetten richting een duurzame toekomst.

T 06  272 103 26

E-mail mij!
Van Beek consultants 2021 - partner in de energietransitie

Ruud Gelten - energieadviseur

Met een kritische blik help ik u graag om uw energiegebruik in kaart te brengen en uw processen te optimaliseren. Mijn aanpak is praktisch en klantgericht. Ik kom graag met u in gesprek om samen te werken aan een duurzame oplossing.

T 06 514 398 37 

E-mail mij!
Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg - adviseur energiemonitoring

'Zorgzaam voor klanten' wil ik zijn. Dat doe ik door betrouwbaar en gedisciplineerd te zijn. Maar zeker ook humoristisch en vriendelijk.

T 06 134 012 35

E-mail mij!
Karin Conen

Karin Conen - energieadviseur

Ik ben een echte bruggenbouwer. Ik zie de samenhang tussen verschillende behoeften en vragen van een klant. Mijn enthousiasme en doorzettingsvermogen zet ik graag in om uw duurzaamheidsambities om te zetten in een visie, passend binnen uw bedrijfsstructuur.

06 153 485 70

E-mail mij!
Michiel van Veen

Michiel van Veen - energieadviseur

De energietransitie gaat sneller áls je denkt! Weten wat voor energie er verbruikt wordt, uitsluiten van verspilling, en processen efficiënter inrichten: grip op energie. Zo gaat de energietransitie sneller, áls je maar nadenkt en dát geeft mij dus energie! 

T 06 251 644 79

E-mail mij!
Jessica Bethancourth

Jessica Bethancourth - energieadviseur

Ik volg de weg van duurzame technologieën en oplossingen. Energie is mijn favoriete onderwerp binnen wat duurzaamheid inhoudt. Ik ondersteun het team met het opstellen van energie labels voor utiliteitgebouwen en maatwerkadvies.

T 06 184 292 33

E-mail mij!
Peter Berendsen

Peter Berendsen - energieadviseur

Ik help organisaties met energie besparen. De klant kent de eigen processen vaak het best. Met mijn kennis van nieuwe technieken en innovatieve oplossingen kan ik deze processen optimaliseren. Voor strategie en visie durf ik de stip achter de horizon te plaatsen. Ik denk graag met u mee over hoe u uw organisatie verder kan verduurzamen.

T 06 229 694 89

E-mail mij!
Reinier van der Wees

Reinier van der Wees - energieadviseur

Leergierig, gedreven en altijd gericht op verbetering. Zo help ik organisaties om grip te krijgen op energiemanagement. Samen met de klant werken aan duurzame oplossingen, dat geeft mij energie.

06 155 181 01

E-MAIL MIJ!
Esmee Voet

Esmee Voet - projectmedewerker

Al een aantal jaar ben ik erg gepassioneerd over duurzaamheid en energiebesparing. Met de combinatie van kennis, inzicht in het verbruik en de wilskracht om te besparen is er heel veel mogelijk. Zo denk ik dat een groenere toekomst echt gerealiseerd kan worden.   

026 312 70 00

E-mail mij!
Van Beek consultants - partner in de energietransitie

Bastiaan Wind - Energieadviseur

Met passie werk ik aan het verbeteren van uw energieverbruik. Met dit doel voor ogen streef ik naar maatwerk voor al onze opdrachtgevers. Energiebesparing is een razend effectief middel tegen klimaatverandering. Het betaalt zich terug via lagere energierekeningen. Zo verdien je geld door mee te werken aan een leefbare wereld. Hoe mooi is dat! 

T 06 531 200 15

E-mail mij!
Willem Lendering

Willem Lendering - energieadviseur

Met mijn passie en enthousiasme help ik bedrijven om hun voetafdruk op de aarde te verkleinen en hiermee energie te besparen. Tijdens mijn studie heb ik een verdere interesse ontwikkeld in de energietransitie en die wil ik graag gaan vergroten met alle beschikbare kennis die er is en gaat komen. Ik geloof erin dat data in combinatie met de wensen van de gebruiker de toekomst is om te kunnen verduurzamen en we hier samen een grote stap in moeten zetten. Natuurlijk gaat dit samen met het plezier hebben in het vak en dat typeert mij als persoon.   

06 156 81 016

E-mail mij!
Anna Offermans

Anna Offermans - monitoring specialist

Ik houd van data structureren, verbanden leggen en patronen herkennen. Daar ben ik sterk in. Zo kan ik snel schakelen en processen overzien. Ik help graag met het uitzoeken van een vraag, een analyse of een advies.   

026 312 70 20

E-mail mij!
Bart Stradmeijer Van Beek

Bart Stradmeijer - Monitoring engineer

Als Erbis specialist van het eerste uur ben ik ook nu betrokken bij grote implementaties van ErbisOne. Complexe implementaties zijn mijn specialiteit. Als Senior Monitoring Specialist vind ik voor elke uitdaging altijd een passende oplossing voor de klant. 

T 06 229 026 24

E-mail mij!
VanBeek.com collega Jorn Meijsen

Jorn Meijsen - projectmedewerker

Duurzaamheid en de energietransitie zijn mijn passie. Gedurende mijn studie Global Sustainability Science aan de Universiteit Utrecht realiseerde ik me dat ik naast de theorie een praktisch verschil wil maken. En dat is nou precies waar ik mijzelf bij Van Beek in kan ontwikkelen.

026 312 70 00

E-mail mij!
VanBeek.com collega Vinata Lachman

Vinita Lachman - accountmanager monitoring services

Met mijn affectie voor duurzaamheid attendeer ik onze klanten op de mogelijkheden van energiereductie. Secuur, Samen en Slim vormen mijn drie pijlers om de klant optimaal te bedienen. Samen richten we ons op een energieneutrale samenleving.

026 312 70 20

E-mail mij!
Geert-Jan Le Febre

Geert-Jan Le Febre - support specialist

026 312 70 31

E-mail mij!
Tom van Meringen

Tom van Meringen - Support Specialist

Op een creatieve manier oplossingsgericht te werk gaan is wat mij kenmerkt. Daarnaast heb ik passie voor het analyseren en visualiseren van data.

T 026 312 70 20

E-mail mij!
Arjo Rinkema

Arjo Rinkema - monitoring support medewerker

Klanten en collega's ondersteunen.
Zorgen dat systemen doen wat ze moeten doen.
Samenwerken aan duurzaamheid.
Dit motiveert mij als Support Specialist bij Van Beek.   

026 312 70 20

E-mail mij!
Leander Dijkstra

Leander Dijkstra - Support specialist

'Doorzetten' is het kernwoord dat mij zowel in mijn sport als in mijn werk als support specialist het beste omschrijft. Een wedstrijd, training of support vraag is pas klaar als hij af is, niet eerder.

T 026 312 70 20

E-mail mij!
Frank Schoolderman

Frank Schoolderman - Software engineer

Resultaat, dat is mijn drijfveer. Resultaat voor de klant, resultaat voor het bedrijf. De voldoening daarover is mijn persoonlijk resultaat.

E-mail mij!
Jeroen Vos

Jeroen Vos - Lead engineer

Complexe technische problemen opdelen in eenvoudige deelproblemen en hier elegante oplossingen voor creëren, daar word ik blij van. 

E-mail mij!
Jeffrey van Grinsbergen Van Beek

Jeffrey van Binsbergen - Software engineer

Full stack ontwikkelaar met een passie voor technologie, design en programmeren. 

E-mail mij!
Rob Berendsen

Rob Berendsen - Software engineer

Als enthousiaste loper zorg ik dat mijn eigen conditie optimaal blijft. In mijn werk is dat niet anders, hier houd ik onze software in topconditie.

E-mail mij!
Ben Lambregts Van Beek

Ben Lambregts - UX designer

Als User Experience Designer vul ik de onmisbare schakels tussen klantwensen en de visualisatie ervan. Door het maken van wireframes, mockups en/of prototypes werk ik naar een bruikbare user interface. En uiteraard zorg ik ook voor een duidelijke en pakkende vormgeving voor een maximale tevredenheid.

E-mail mij!
Jamil Minnen

Jamil Minnen - Software engineer

Software development is mijn passie en mijn werk. Hierbij sta ik altijd open voor nieuwe of alternatieve technologieën. Het inzetten van het juiste middel om op een effectieve manier het doel te bereiken is wat telt.

E-mail mij!
Jarvin Sterkenburg

Jarvin Sterkenburg - Software engineer

Problemen uitzoeken en dit aanpakken tot aan de kern; dat is waar ik energie van krijg. Zo kan ik met energie en passie onze software blijven verbeteren en ontwikkelen.

E-mail mij!
Sebastian Scheerder

Sebastiaan Scheerder - IT administrator

Als ICT beheerder zorg ik dat interne systemen goed blijven lopen.

E-mail mij!
Nathalie van der Weijde

Nathalie van der Weijde - communicatieadviseur

Van Beek helpt bedrijven en instellingen met energie besparen en verduurzamen. Belangrijk werk in de energietransitie. Daar werk ik met plezier aan mee. Ik zorg ervoor dat dit mooie bedrijf in de spotlights staat.   

026 312 70 00

E-mail mij!
Peter de Gooyert

Peter de Gooyert - Desk accountmanager

Ik ben een gedreven backoffice medewerker, die ondersteuning biedt op gebied van verkoop en communicatie. Zo zorg ik ervoor dat offertetrajecten goed verlopen en onze klantgegevens verwerkt worden in ons CRM systeem. Daarnaast ben ik nauw betrokken bij de organisatie van Van Beek evenementen en ben ik medeverantwoordelijk voor onze website. Door een goede backoffice kunnen onze adviseurs zich nog beter richten op het helpen van klanten.

 T 026 312 70 00

E-mail mij!
Iris Odijk Van Beek

Iris Odijk - Kwaliteitscoördinator

We werken conform ISO 9001, waarbij o.a. klanttevredenheid en de Plan-Do-Check-Act-cyclus centraal staan. Ik beleef veel plezier aan het optimaliseren van processen en het uitvoeren van proces- en productaudits. Omdat ik ook de projectadministratie doe, ben ik altijd goed op de hoogte van de lopende zaken en klantcontacten. Erg leuk en divers! 

T 026 312 70 00

E-mail mij!
VanBeek.com collega Sandra Jaarsma

Sandra Jaarsma - administratief medewerker

Sinds 2021 werk ik vol enthousiasme en energie bij Van Beek aan een breed takenpakket op het gebied van financiële en projectadministratie. Een leuke functie waarbij ik contact heb met externe relaties en natuurlijk met al mijn collega’s.

026 312 70 00

E-mail mij!

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.