Actueel en publicaties Nieuws 40 jaar Vanbeek
Een nieuwe identiteit met een toekomstgericht beeldmerk

Vanbeek 40 jaar

Nieuws
02 juni 2022
Van Beek Kantoor Groen Gradient

auteur: Ron Hendriks, directeur Vanbeek

Reeds 40 jaar geleden in 1982, vlak na de tweede oliecrisis is Van Beek Ingenieurs ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. 5 jaar later is de eerste versie van Erbis als EMS in de markt gezet.

We zijn er trots op dat wij in deze 40 jaren al veel organisaties hebben mogen ondersteunen met inzet van Integraal Energiemanagement: Mens & Organisatie, Techniek & Haalbaarheid en uiteraard Monitoring Services met het huidige ErbisOne.

Op dit moment staan we in een bewogen tijd, midden in een energietransitie van ongekende orde. Voor ons is dit moment een mooie gelegenheid om onze eigen identiteit van een nieuw toekomstgericht beeld te voorzien. Als Van Beek zijn we er klaar voor, zo hebben wij een nieuw beeldmerk, alsmede een nieuwe website en huisstijl én gaan we voortaan verder als: Vanbeek - partner in energietransitie. Nieuw toekomstgericht beeldmerk Vanbeek partner in energietransitie

Het nieuw beeldmerk staat symbool voor de energietransitie, de weg voorwaarts naar een blijvend leefbare wereld, die je vanaf verschillende routes kan aanvliegen.

Inspiratie; Energietransitie in Beeld
Wie jarig is trakteert! Om andere organisaties te inspireren hebben we een aantal aansprekende organisaties/relaties gevraagd hoe zij omgaan met de energietransitie. De komende weken zullen wij via social media deze inspiratievideo's delen. Wij hopen dat dit mogelijk aanzet tot eigen logische vervolgstappen binnen uw organisatie.

Team Vanbeek ziet er naar uit om als partner in de energietransitie een steentje bij te mogen dragen aan de energietransitie van onze opdrachtgevers.   

Meer weten over Vanbeek? Neem contact op met: