Markten Overheid

Overheid

Overheid

Nederland staat midden in de energietransitie. Gezamenlijk staan we voor de uitdaging om de gestelde doelen met betrekking tot energiebesparing en verduurzaming te realiseren en dat geldt natuurlijk ook voor alle overheidsinstellingen. Veel gemeentes, provincies en landelijke overheidsinstellingen zijn al goed bezig met het nemen van stappen in de energietransitie en de komende jaren zal dit nog meer (moeten) versnellen.

Vanbeek is al vele jaren ook voor de overheid dé partner in de energietransitie. Wij voeren opdrachten uit voor de rijksoverheid, provincies en gemeentelijke organisaties.

Deze overheidsinstellingen zijn klant van Vanbeek:

Marktpagina Overheid

Overheidsinstellingen en de energietransitie

Veel overheidsinstellingen in Nederland hebben ambitie op het gebied van energiebesparing en verduurzaming. Gemeentes, provincies en andere overheidsinstellingen leggen deze ambities vast in hun beleidsplannen. Deze ambitie heeft niet alleen invloed op de burgers en bedrijven binnen het verzorgingsgebied, maar ook voor de eigen uitvoeringsorganisatie. Voor een succesvolle energietransitie dient de overheid namelijk niet alleen regels voor te schrijven, maar ook het goede voorbeeld te geven. Vanbeek heeft de afgelopen jaren bewezen dat ook hiervoor de integrale aanpak van energiemanagement dé aanpak met succes is.

Icons Bespaar Reduco2

Onze aanpak

Vanbeek gelooft in een integrale aanpak van energiemanagement, ook bij overheidsinstellingen. Dit houdt in dat het energiebeleid sterk dient te worden ingebed in en gedragen door de gehele instelling. Dit beleid dient te worden onderbouwd en getoetst op haalbaarheid aan de hand van technische kennis met betrekking tot energie. Vervolgens dient de voortgang van het beleid voortdurend te worden gemonitord en waar nodig bijgestuurd.

 

Waarom Vanbeek?

Vanbeek heeft alle kennis en middelen in huis om jouw organisatie bij te staan in de energietransitie. Ons  team aan energieadviseurs heeft jarenlange ervaring met het opzetten en uitvoeren van energiemanagement bij overheidsinstellingen. Daarnaast beschikken onze energieadviseurs over verregaande technische kennis ten behoeve van energiebesparing en verduurzaming. Vanbeek werkt bovendien met het innovatieve platform voor energiemonitoring: ErbisOne. Wij staan klaar om ook jouw organisatie te helpen met elk energievraagstuk. Wij zijn jouw partner in de energietransitie!

contact

Meer weten over de dienstverlening van Vanbeek? Neem vrijblijvend contact op